DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.18 ₺
STERLIN 44.57 ₺
G.ALTIN 3,014.68 ₺
BTC 67,153.88 $
ETH 2,541.60 $
BİST 8,872.85

Bursa Nilüfer Belediyesi Bisiklet Uygulamasıyla Halkın Takdirini Kazanıyor

GündemYerelBursa 4
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 15:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Nilüfer Belediyesi, yerel halkın yoğun ilgi gösterdiği bisiklet uygulamasıyla öne çıkıyor. Sağlık, çevre ve ekonomiye verdiği katkıyla dikkat çeken bu hareketlilik uygulaması, hem çevreci hem de ekonomik bir alternatif sunuyor. Bursa'da her geçen gün popülerleşen bisiklet uygulaması, Nilüfer ilçesindeki metro istasyonları ve farklı noktalardaki Nilespit duraklarında hizmet veriyor. Kullanıcılar, düşük fiyatlarla saatlik olarak bisiklet kiralayıp istedikleri durağa bırakabiliyor, bu da şehir içi ulaşım

Bursa Nilüfer Belediyesi Bisiklet Uygulamasıyla Halkın Takdirini Kazanıyor

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin Bisiklet Uygulaması; Halkın Rağbet Gördüğü Çevreci ve Ekonomik Alternatif! Saatlik bisiklet kiralama imkanı sunan uygulama, Bursa halkı tarafından büyük ilgi görüyor. Nilüfer ilçesindeki metro istasyonları ve farklı noktalardaki Bisiklet Durakları, şehir içi ulaşımda önemli bir çözüm sunuyor.

Bisikletler, trafiğin oldukça yoğun olduğu bugünlerde insanlar için alternatif ulaşım aracı olarak görülüyor. Gün geçtikçe artan bilinçle birlikte, bisiklet kullanımı da popüler hale geliyor.

Emine Pınar TURAN KAHRAMAN / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Bisiklet, aynı zamanda sağlık, çevre ve ekonomi için de büyük önem taşıyan bir hareketlilik uygulamasıdır. 

Bu bağlamda, ülkemizin her ilinde, ilçesinde belediyelerin bisiklet uygulamaları olmalıdır. Bu uygulamayı gerçekleştiren belediyelerden bir tanesi de Bursa’nın Nilüfer Belediyesidir.

Nilüfer ilçesinin metro istasyonlarında ve çeşitli noktalarında Nilespit durakları görebiliyorsunuz.

Bu uygulama da bisikletleri saatlik kiralama üzerinedir. İstediğiniz süre boyunca düşük fiyat karşılığında bisikletinizi kiralayıp, işiniz bittiğinde istediğiniz Nilespit durağına bisikletinizi koyabiliyorsunuz.

Günün neredeyse her saati  Nilespit kullanıcılarını sokaklarda görebiliyorsunuz.

Bursa Nilüfer Belediyesi, bisiklet uygulamasıyla sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda çevreye duyarlı bir yaşam tarzının teşvik edilmesine de katkı sağlıyor. Bu inovatif uygulama, hem sağlık hem de ekonomi açısından olumlu etkiler yaratırken, şehir içi trafiğin azalmasına da yardımcı oluyor. Bursa'daki diğer belediyelerin de benzer uygulamaları hayata geçirmesi, sürdürülebilir bir yaşam için önemli bir adım olacaktır.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code