DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

'Bursa Nilüfer Belediye Başkanına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti Ardino Belediyesi'nden'

YaşamYerelBursa 3
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 11:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Halk Evi’ndeki makamında Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban ve heyetini ağırladı. Ziyarette Ardino Belediye Başkanı Şaban, Özdemir’e başarı dileklerini ileterek dostluk vurgusu yaptı. Başkanlar arasında karşılıklı hediye verme ve görevlerinde başarı dileğinde bulunma törenle sona erdi.

'Bursa Nilüfer Belediye Başkanına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti Ardino Belediyesi'nden'

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Ardino Belediyesi'nin dostluk ziyareti heyecan yarattı! Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban ve ekibini ağırladı. Dostluk ve işbirliği mesajlarıyla süren ziyaret, karşılıklı hediyelerle son buldu. Detaylar haberimizde!

Bursa'nın Nilüfer ilçesi ile kardeş kent olan Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Halk Evi’ndeki makamında Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban’ı kabul etti.

Ardino Meclis Başkanı Sezgin Bayram ile Hak ve Özgürlükler Partisi Ardino İlçe Başkanı Şahin Bayram’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan İzzet Şaban, Şadi Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini iletti. İki kent arası dostluğa dikkat çeken Başkan İzzet Şaban, “Görevinizde size ve ekibinize başarılar dilerim. Bu tür kurumlarda başkanlar değişebilir ama dostluklar kalıcıdır. Bursa’da Balkanlar’dan çok sayıda hemşerimiz var. Bundan sonra da iki kent arasında ortak çalışmalar devam edecektir” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Şadi Özdemir, kardeş belediyelerin desteğini görmenin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirtti. Nilüfer halkının verdiği destek ve sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Şadi Özdemir, “31 Mart’taki yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıda Balkan göçmenlerinin büyük desteği var. Bundan sonra da dayanışmamız ve ilişkilerimiz devam edecek. Balkan göçmenlerinin sorunlarını taleplerini biliyoruz. Elimizden geldiğince Nilüfer halkının beklentilerine cevap vererek en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.
Ziyaret sonunda her iki başkan da birbirlerine günün anısına hediye vererek görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Bursa Nilüfer ilçesinde Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban ve heyetinin gerçekleştirdiği ‘hayırlı olsun’ ziyareti, dostluk ve dayanışma vurgusuyla geçti. Ardino Belediye Başkanı Şaban, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'e başarı dileklerini ileterek iki kent arasındaki ilişkilerin önemine değindi. Özdemir ise Balkan göçmenlerinin destekleriyle elde ettikleri başarıyı vurgulayarak, gelecek dönemde de dayanışma ve hizmet anlayışlarının devam edeceğini belirtti.

BENZER HABER