DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Bursa muhtarları Turhan Tayan'ı evinde ziyaret etti

GündemYerelBursa 13
Yayınlama: 5 Temmuz 2024 Cuma 18:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Nilüfer ilçesinde son yerel seçimlerle göreve gelen mahalle muhtarları, eski bakan Turhan Tayan'ı evinde ziyaret etti. Muhtarlar, Nilüfer'in sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunarak Tayan'a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tayan, geçmiş hizmetlerini anlattı ve yeni dernek yönetimi ile muhtarlara başarı diledi.

Bursa muhtarları Turhan Tayan'ı evinde ziyaret etti

Bursa Nilüfer ilçesindeki mahalle muhtarları, eski bakan Turhan Tayan'ı evinde ziyaret etti. Ziyarette Nilüfer'in sorunları ele alındı ve Tayan'a teşekkür edildi. Turhan Tayan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni dernek yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

Bursa'nın Nilüfer illçesinde son yerel seçimlerle birlikte iş başına gelen mahalle muhtarları devlet eski bakanı Turhan Tayan'ı evinde ziyaret etti. 

BURSA (İGFA) - Bursa Nilüfer'de Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Bayraktar, mahalle muhtarları ile birlikte Milli Eğitim ve Milli Savunma eski bakanı Turhan Tayan’ı evinde ziyaret etti.

Nilüfer'in sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan muhtarlar, Tayan'a nazik misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turhan Tayan, Bakanlık yaptığı dönemde Nilüfer'de yaptığı hizmetler hakkında bilgi verirken, yeni seçilen dernek yönetimi ve mahalle muhtarlarına başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bursa Nilüfer ilçesindeki muhtarlar, eski bakan Turhan Tayan'ı ziyaret ederek önemli konuları görüştü. Tayan'ın geçmiş hizmetleri hakkında bilgi aldıkları ziyarette, mahalle muhtarları ve dernek yönetimi ile samimi bir ortam sağlandı. Turhan Tayan'ın memnuniyetini dile getirmesi ve başarı dileklerinde bulunması, ziyareti anlamlı kıldı.

BENZER HABER