DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

Bursa Mudanya'da İpar Caddesi'nde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Hızla İlerliyor

GündemYerelBursa 9
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 09:22 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Mudanya ilçesinde, Bursa'nın İpar Caddesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan bina yıkımları kontrollü şekilde devam ediyor. Yaklaşık 10 gün sürecek olan yıkım çalışmaları, bölge sakinlerinin güvenli ve dayanıklı evlere kavuşma umudunu artırıyor. Yürütülen kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin altyapısını güçlendirilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor. İpar Caddesi'nde başlatılan bu önemli adım, eski ve riskli yapıların modern ve güvenli konutlarla yer değiştir

Bursa Mudanya'da İpar Caddesi'nde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Hızla İlerliyor

Bursa Mudanya'da yaşanan İpar Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bölge sakinlerinin yeni ve modern konutlara kavuşma heyecanı artıyor. Güvenli ve dayanıklı yapılarla Mudanya ilçesinin çehresi değişecek. Vatandaşlar, beklentilerini karşılayacakları yeni evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Mudanya'nın geleceğine ışık tutacak bu projeyi vatandaşlar destekliyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İpar Caddesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan bina yıkımları kontrollü şekilde devam ettiriliyor.

BURSA (İGFA) - Yaklaşık 10 gün sürecek olan yıkım çalışmaları, bölge sakinlerinin güvenli ve dayanıklı evlere kavuşma umudunu artırıyor.

Yürütülen kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin altyapısını güçlendirilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor.

İpar Caddesi'nde başlatılan bu önemli adım, eski ve riskli yapıların modern ve güvenli konutlarla yer bırakması anlamına geliyor.

Vatandaşlar, yeni evlerinde daha güvenli ve sağlam bir yaşam sürmeyi bekliyor. Vatandaşlar ayrıca bölge genelindeki bu olumlu değişimi de destekliyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İpar Caddesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesi sakinler arasında umut ve heyecan yaratıyor. Projeye destek veren vatandaşlar, bölgenin modern ve güvenli bir yapıya kavuşacağına inanıyor. Kentsel dönüşüm projesi, ilçenin altyapısını güçlendirerek yaşam kalitesini artıracak önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Eski ve riskli yapıların yenilenerek yerlerini güvenli konutlara bırakacak olması, Mudanya'nın geleceği adına umut vadeden bir gelişme olarak karşılanıyor.

BENZER HABER