DOLAR 34.20 ₺
EURO 37.12 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 2,980.34 ₺
BTC 67,511.57 $
ETH 2,615.03 $
BİST 9,002.34

Bursa Kışla Parkı: Uyuşturucu Bağımlılarının Yuvasına Dönüştü!

GündemYerelBursa 8
Yayınlama: 26 Temmuz 2024 Cuma 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan ve Tophane ile Muradiye arasındaki muhitte yer alan ve Kışla Parkı olarak bilinen alan, ilgisizlik ve bakımsızlık sebebiyle uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldi. Eski Devlet Hastanesi'nin hemen alt tarafında bulunan park, bakımsızlık sebebiyle suç olaylarının yoğun yaşandığı bir alan halini aldı. Çevredeki vatandaşlar, parkta uyuşturucu ve fuhuş olaylarının yanı sıra birçok kavga ve yaralama vakasının yaşandığını belirtiyor. Parkın içinde bulunan yollar ve mer

Bursa Kışla Parkı: Uyuşturucu Bağımlılarının Yuvasına Dönüştü!

Bursa'nın tarihi semtlerinden Tophane ile Muradiye arasında yer alan Kışla Parkı, uyuşturucu bağımlılarının karargahına dönüştü. Parkın çürümeye terk edilmiş hali, çevre sakinlerini endişelendiriyor. Uyuşturucu kullanımı, fuhuş ve şiddet olaylarının artmasıyla birlikte park, korku dolu bir mekana dönüştü. Yetkililerin sessizliği ve önlem almaması, vatandaşların can güvenliğini riske atıyor. Parkın yeniden topluma kazandırılması için acil çözümler bekleniyor.

Bursa’nın tarihi semtlerinden Tophane ile Muradiye arasında kalan ve Kışla Parkı olarak bilinen alan, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan ve Tophane ile Muradiye arasındaki muhite bulunan Kışla Parkı, ilgisizlik ve bakımsızlık sebebiyle uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu.

Eski Devlet Hastanesinin hemen alt tarafında bulunan park, bakımsızlık sebebiyle birçok suçun yuvası olan bir alan haline geldi.

Çevredeki vatandaşlar parkta uyuşturucu ve fuhuş olaylarının yanı sıra çok sayıda kavga ve yaralama vakalarının da yaşandığını ifade etti.

Güvenlik problemi nedeniyle parkın içinde bulunan yolları ve merdivenleri kullanamadıklarını kaydeden vatandaşlar söz konusu alanın yıllardır bu vaziyette olduğunu, ilçe emniyet müdürlüğü ve kaymakamlığa çok yakın olmasına rağmen yetkililer tarafından herhangi bir önlem alınmadığının altını çizdi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Kışla Parkı'nın uyuşturucu bağımlılarının istilasına uğraması, şehirdeki güvenlik endişelerini arttırıyor. Parkın güvenlik sorunlarıyla boğuşan çevre sakinleri, yetkililerden acil önlemler talep ediyor. Eski Devlet Hastanesi'nin hemen altında bulunan ve bakımsızlıkla özdeşleşen park, karanlık bir atmosfere büründü. Uyuşturucu ticaretinin yaygınlaşmasıyla birlikte parkta suç olayları artarken, vatandaşlar günlük yaşamlarında bu tehlikeyle baş etmek zorunda kalıyor. Şehir yönetiminin ve emniyet teşkilatının bu soruna kayıtsız kalmaması, parkın yeniden halkın güvenliğine açılmasını sağlamak adına önem arz ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code