DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Bursa İznik'te 14 Branşta Yaz Spor Okulları Açılıyor

GündemYerelBursa 14
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 10:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İznik Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yaz spor okulları, güreş, beyzbol, softbol, taekwondo, kürek, yelken, futbol, yüzme, ragbi, voleybol, kort tenisi, kano, dart ve engelsiz yaz spor okulu branşlarında açılıyor. Kayıtlar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapılacak.

Bursa İznik'te 14 Branşta Yaz Spor Okulları Açılıyor

Bursa İznik'te yaz spor heyecanı dorukta! 14 farklı branşta yaz spor okulları heyecanla açılıyor. İznik Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle yaz tatilinin keyfini sporla çıkarmak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Bursa'da hazırlıklarını yapan İznik Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 14 branşta yaz spor okulu açılıyor.

BURSA (İGFA) - İznik’te yaz spor okulları heyecanı 14 branşta başlıyor.

Güreş, Beyzbol, Softbol, Taekwondo, Kürek, Yelken, Futbol, Yüzme, Ragbi, Voleybol, Kort Tenisi, Kano, Dart ve Engelsiz Yaz Spor Okulundan oluşan 14 branşta açılacak olan yaz okulu kursları ilgili kurumların tesislerinde faaliyetlerine başlıyor. Kayıtlar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde yapılacak.

4 dönem halinde gerçekleşecek kursların ilk dönemi 1 Temmuz- 13 Temmuz arasında, ikinci dönemi 16 Temmuz- 27 Temmuz arasında, üçüncü dönemi 29 Temmuz – 10 Ağustos ve dördüncü dönemi 12 Ağustos- 24 Ağustos arasında gerçekleşecek. Katılacaklardan her dönem için ayrı kayıt formu talep edilecek.

Bursa İznik'te yaz sezonu spor heyecanı ile coşuyor! 14 farklı branşta düzenlenecek olan yaz spor okulları, gençlerin ve çocukların yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmelerini amaçlıyor. Her dönem farklı branşlarda kursların açılacak olması, sporun çeşitliliğini ve geniş kitlelere ulaşma imkanını mümkün kılıyor. İlgililer, kayıtlarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne yaparak yaz aylarını sporla geçirmenin keyfini doyasıya yaşayabilirler.

BENZER HABER