DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,202.23 $
ETH 2,582.23 $
BİST 9,900.25

Bursa Gemlik'te Temizlik Seferberliği Devam Ediyor

GündemYerelBursa 11
Yayınlama: 24 Haziran 2024 Pazartesi 09:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram sürecinde Gemlik ve çevresinde 500 tondan fazla kurban atığı ve evsel atığı bertaraf ederek rekor sayılabilecek bir hizmeti gerçekleştirdi. Normalin 4 katı fazla temizlik hizmeti sunan ekipler, konteynırlarda yıkanma ve dezenfeksiyon işlemiyle kötü koku ve görüntü oluşumunu engelliyor.

Bursa Gemlik'te Temizlik Seferberliği Devam Ediyor

Bursa Gemlik'te Temizlik Seferberliği haberi şaşırtıcı detaylarla geliyor! Kurban Bayramı sonrası yaşanan rekor temizlik hizmetiyle Gemlik Belediyesi göz dolduruyor. Ekipler, 500 tondan fazla atığı bertaraf ederek normalin 4 katı fazla bir iş çıkarıyor. Kötü koku ve görüntüyü önlemek için konteynırları yıkayan ekipler, şehre tertemiz bir görünüm kazandırıyor.

Temizlik çalışmalarına, ana caddelerden ara sokaklara kadar kentin her yerinde kesintisiz devam eden Gemlik Belediyesi, sona eren 9 günlük Kurban Bayramı’nın ardından rekor sayılacak bir hizmete imza attı.

BURSA (İGFA) - Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram ve sonraki günlerde, Gemlik ve çevresinde 500 tondan fazla kurban atığı ve evsel atığı bertaraf etti.

Bu miktar, geçen bayramın 2, normalin ise 4 katı fazla olarak değerlendirildi.

Dolayısıyla Gemlik Belediyesi ekipleri, bayram tatili boyunca normalin 4 katı fazla temizlik hizmetleri mesaisi gerçekleştirmiş oldu.

Rutin hizmetlere devam eden ekipler, yaşanan yoğunluğun ardından katı atık biriken konteynırlarda da yıkama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

Kurban atıklarının da atıldığı görülen konteynırlar, kötü koku ve istenmeyen görüntülerin oluşmaması için özel araç ile tek tek yıkanarak temiz şekilde yerlerine yerleştirildi.

Bursa Gemlik'te, Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabalarıyla geçen bayramın ardından yaşanan temizlik seferberliği devam ediyor. Kurban atıkları ve evsel atıkların bertaraf edilmesiyle kentin her köşesinde hijyenik bir ortam sağlanıyor. Ekip, normalin üzerinde temizlik hizmeti sunarak sadece rutin değil, özel dezenfeksiyon işlemleriyle de şehrin temizliğine katkıda bulunuyor.

BENZER HABER