DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

Bursa Gemlik Belediyesi Sahilleri Temizliyor

YaşamYerelBursa 2
Yayınlama: 21 Haziran 2024 Cuma 16:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gemlik'te bulunan sahillerde kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Toplamda 50 araç ve 200 personelin katılımıyla yürütülen çalışmalar sayesinde sahil bölgelerinde önemli adımlar atıldı. Gemsaz sahilinde yosunlar alınarak sahil temiz bir görünüme kavuşturuldu, Kumla sahilinde yürüyüş yolları halkın kullanımına hazır hale getirildi ve Kurşunlu bölgesinde sahil boyunca yosun temizleme çalışmaları devam ediyor.

Bursa Gemlik Belediyesi Sahilleri Temizliyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kapsamlı bir sahil temizliği operasyonu gerçekleşti! Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahil bölgelerindeki yosunları temizleyerek sahillerin temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasını sağladı. Yürütülen çalışmalar sayesinde Gemlik, yaz sezonuna temiz ve ferah sahillere hazır hale geliyor.

Bursa Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gemlik’te bulunan sahillerde kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - Toplamda 50 araç ve 200 personelin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, sahil bölgelerinde önemli adımlar atıldı. Operasyon kapsamında Gemsaz sahili temizlenerek yosunlar alındı ve sahil temiz bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca Kumla sahilinde yürüyüş yolları yıkanarak halkın kullanımına hazır hale getirildi. Kurşunlu bölgesinde ise sahil boyunca yosun temizleme çalışmaları devam etmekte olup, Kurşunlu Eczane önü de yosunlardan arındırıldı.

Aynı zamanda, Gemlik Engelsiz Kafe yanı ve Üniversite Meydanı'nda süpürme işleri tamamlandı. Kumsaz sahilinde de temizlik çalışmaları başarıyla yürütüldü.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sahilleri daha temiz ve ferah bir şekilde kullanabilmesi için özveriyle çalışmaktadır. Zamanla tüm eksiklikler giderilecek ve Gemlik sahilleri, yaz sezonu boyunca temiz ve düzenli kalacaktır.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadir Özkan; “Gemlik Belediyesi olarak, sahillerimizin korunması ve temiz tutulması konusunda halkımızdan da destek bekliyoruz. Birlikte, daha temiz ve güzel bir Gemlik için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sahillerdeki temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, vatandaşların temiz ve düzenli sahillerde vakit geçirebilmesi için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Gemlik sahilleri, Gemlik Belediyesi'nin özverili çalışmaları sayesinde yaz sezonu boyunca ziyaretçilerine temiz ve düzenli bir ortam sunmaya hazırlanıyor. Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadir Özkan, halkın sahil temizliği konusunda desteklerini beklediklerini belirterek birlikte daha temiz ve güzel bir Gemlik için çalışacaklarını vurguladı.

BENZER HABER