DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,841.32 ₺
BTC 61,803.89 $
ETH 2,384.20 $
BİST 9,975.61

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

YaşamYerelBursa 4
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 17:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Gemlik'in çeşitli köylerini gezip halkla bir araya geldi. Yoğun ilgi ve nezaketle karşılanan Başkan Deviren, hizmet sözü vererek Gemlik'e yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Belediye Başkanı Şükrü Deviren, seçim sonrası halkın ilgiyle karşıladığı teşekkür ziyaretlerine başladı. Gemlik'in köylerini ziyaret eden Başkan, halkın takdir ve sevgisiyle karşılaştı. Hizmet vaadiyle Gemliklilere umut olacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Bujrsa'nın Gemlik ilçesinde Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen 'hayırlı olsun' ziyaretleri ardından önce istinat duvarı çökmesi hadisesi, akabinde aşırı yağışlar ve fırtına sonrası olumsuz etkilenen balıkçıları ve Kurşunlu’yu ziyaret etti.

BURSA (İGFA) - Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 31 Mart seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretleri için Gemlik’in en uzak köyü olan Fındıcak’tan başladı.

köy ziyaretleri yaptı. Bu bağlamda Fındıcak, Şükriye, Feyziye, Hamidiye, Katırlı ve Umurbey mahallelerini ziyaret ederek, “Yerel seçimlerde sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık çalışma ve hizmet etme zamanı. Mahalle muhtarlarımızla birlikte istişare halinde olarak, çok çalışarak Gemlik’e hizmet edeceğiz. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayarak en iyi misafir eden yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, seçim sonrası vatandaşların desteğini görmek için teşekkür ziyaretlerine başladı. Fındıcak, Şükriye, Feyziye, Hamidiye, Katırlı ve Umurbey mahallelerini gezen ve halkla bir araya gelen Başkan, Gemlik'e yapılacak hizmetlerle ilgili planlarını paylaştı. Vatandaşların sıcak karşılamaları ve destekleriyle duygulanan Başkan Deviren, Gemlik'e daha yaşanabilir ve güzel bir şehir vizyonu ile çalışacaklarını belirtti.

BENZER HABER