DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,842.82 ₺
BTC 61,800.08 $
ETH 2,384.05 $
BİST 9,975.61

Bursa'da İsmail Haniye İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Yaşam 7
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 16:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Hain saldırı sonucu suikastle İran’da şehit edilen Filistin Ulusal Yönetimi Eski Başbakanı ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin ruhuna ithafen, Ulucami’de gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Bursalılar yoğun katılım gösterdi. Vaazlar ile beraber saldırının kınanmasının ardından vatandaşlar tekbir sesleri ile tepkilerini ortaya koydu.

Bursa'da İsmail Haniye İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Hain saldırı sonucu suikastle şehit edilen Filistin Ulusal Yönetimi Eski Başbakanı ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Bursa'da gıyabi cenaze namazı kılındı. Vatandaşlar, Ulucami'de bir araya gelerek Haniye'nin ruhuna dua etti. Vaazlarla birlikte yaşanan saldırı kınandı ve tepkiler yükseldi.

Hain saldırı sonucu suikastle İran’da şehit edilen Filistin Ulusal Yönetimi Eski Başbakanı ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin ruhuna ithafen, Ulucami’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

BURSA (iGFA) - Haniye'nin alçak bir suikastla şehit edilmesinin ardından Türkiye'nin birçok ilinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Bursalılar yoğun katılım gösterdi.


Vaazlar ile beraber saldırının kınanmasının ardından vatandaşlar tekbir sesleri ile tepkilerini ortaya koydu.

Bursa Ulucami'de gerçekleşen gıyabi cenaze namazı, İsmail Haniye'nin vefatı üzerine duyulan üzüntünün bir göstergesi oldu. Bursalılar, birlik ve beraberlik içinde Haniye'yi dualarla andı. Saldırı, camide yapılan vaazlarla lanetlenirken, katılımcılar tepkilerini tekbir sesleriyle dile getirdi.

BENZER HABER