DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.15 ₺
STERLIN 44.57 ₺
G.ALTIN 3,011.01 ₺
BTC 69,419.65 $
ETH 2,752.89 $
BİST 8,724.00

Bursa Büyükşehir Satranç Takımı Süper Lig'e Yükseldi

Spor 5
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye Satranç 1. Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, sezonu üçüncü tamamlayarak Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Zorlu ve heyecanlı geçen 9 turun ardından takım, averajla ligi üçüncü sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

Bursa Büyükşehir Satranç Takımı Süper Lig'e Yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Satranç Takımı, zorlu bir sezonun ardından Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Denizli'de düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Ligi'nde üçüncü olarak tarihi bir başarı elde etti. Gülnar Mammadova ve Necmettin Korkmaz'ın önemli performansları takımı zirveye taşıdı.

Türkiye Satranç 1. Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, sezonu 3. tamamlayarak Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

BURSA (İGFA) - Denizli’de 15-21 Temmuz tarihleri arasına düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Ligi’nde, 25 takım Süper Lig’e çıkmak için mücadele etti.

Zorlu ve heyecanlı geçen 9 turun ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor, averajla ligi üçüncü bitirdi ve Süper Lig biletini aldı. Büyükşehir Belediyespor Satranç Takımı, ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile 13 puan topladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor oyuncularından Gülnar Mammadova ligi yenilgisiz tamamlayarak, Necmettin Korkmaz ise 9 maçta 8,5 puan alarak altın madalya kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Satranç Takımı, Türkiye Satranç 1. Ligi'nde mücadele ederek uzun bir sezonun ardından Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Zorlu rakiplerle karşı karşıya gelen takım, üçüncü tamamladığı sezonda taraftarlarını sevindirdi. Gülnar Mammadova'nın yenilgisiz performansı ve Necmettin Korkmaz'ın altın madalyası takımın başarısının en önemli göstergeleri oldu.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code