DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' Açıklaması

YaşamYerelBursa 7
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 16:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, karne hediyesi olarak çocuklara ve gençlere dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının devam ettiğini duyurdu. Belediye, 2023 yılından beri devam eden uygulamanın geçerli olduğunu vurgulayarak herhangi bir iptal söz konusu olmadığını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' Açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Hayvanat Bahçesi Biletleri Açıklaması' merak konusu oldu. Çocuklara ve gençlere yönelik karne hediyeleri arasında yer alan bu uygulama gündemde geniş yankı buldu. Belediyenin konuya ilişkin açıklaması ise dikkatleri üzerine çekti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, karne hediyesi olarak çocuklara ve gençlere dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının devam ettiğini duyurdu.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden hayvanat bahçesi ile ilgili yapılan spekülasyonlara ilişkin açıklama geldi.

Sosyal medya hesaplarından yapılan kamuoyu bilgilendirmesinde, Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılından bu yana çocuklar ve gençlere karne hediyesi olarak dağıtılan 'Hayvanat Bahçesi Biletleri' uygulamasının geçerliliğinin devam ettiği vurgulandı. Herhangi bir iptalin söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada, "Kıymetli çocuklarımız ve gençlerimiz Bursa Hayvanat Bahçesi'ni gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirler" denildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir devam eden Hayvanat Bahçesi Biletleri uygulamasının sürdüğünü açıkladı. Özellikle çocuklar ve gençleri hedefleyen bu karne hediyesi, herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Belediye, spekülasyonlara karşı net bir duruş sergileyerek ziyaretçilere güvenli bir şekilde hayvanat bahçesi deneyimi yaşatmayı sürdüreceğini belirtti.

BENZER HABER