DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,532.37 $
ETH 2,437.76 $
BİST 8,908.47

Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Eğitimi Verildi

YaşamYerelBursa 2
Yayınlama: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 12:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi personeline ‘Bağımlılıkla Mücadele’ konulu eğitim verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü ile Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM) işbirliğiyle düzenlenen eğitim, Belediye Meclis Salonu’nda Sosyolog Hülya Özkan Timur’un sunumuyla gerçekleştirildi. ‘Bağımlılık nedir?’ sorusunun yanıt bulduğu eğitimde bağımlılık türleri, tanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Eğitimi Verildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi personeline verilen ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi büyük ilgi gördü. Sosyolog Hülya Özkan Timur’un sunumuyla gerçekleştirilen eğitim, bağımlılık türleri, tedavi yöntemleri ve sorunlar hakkında ayrıntılı bilgiler içeriyordu. Belediye personelinin ruhsal ve fiziksel sağlığına odaklanan eğitim, çevresel etmenlerin etkilerini de ele aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi personeline ‘Bağımlılıkla Mücadele’ konulu eğitim verildi.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü ile Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM) işbirliğiyle düzenlenen eğitim, Belediye Meclis Salonu’nda Sosyolog Hülya Özkan Timur’un sunumuyla gerçekleştirildi. ‘Bağımlılık nedir?’ sorusunun yanıt bulduğu eğitimde bağımlılık türleri, tanı ve tedavi yöntemleri ile beraberinde getirdiği sorunlar hakkında bilgiler verildi.

Eğitimde, bağımlılığın oluşmasındaki çevresel ve sosyal etmenlerin yanı sıra bağımlılığın kişi üzerindeki ruhsal ve fiziksel etkileriyle mücadele konuları da ele alındı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi, bağımlılığın tanımı, türleri, tedavi yöntemleri ve etkileri hakkında geniş kapsamlı bilgiler sunarak bilinçlendirme sağladı. Eğitim, bağımlılığın çevresel ve sosyal etmenlerle birlikte kişi üzerindeki psikolojik ve fiziksel etkilerini anlatarak katılımcıların bilinçlenmesine yardımcı oldu.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code