DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,837.57 ₺
BTC 61,807.33 $
ETH 2,384.33 $
BİST 9,975.61

Bursa Beşevler Mahallesi Yolları Araç Sahiplerine Zarar Veriyor

YaşamYerelBursa 8
Yayınlama: 1 Ağustos 2024 Perşembe 17:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi'nde hasarlı ve bozuk yollar, araç sahiplerini maddi hasar tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor. Mahalle sakinleri, yollardaki bozuklukların araçlarında mekanik arızalara neden olduğunu ve sorunun yetkililerle iletişime geçmelerine rağmen çözülmediğini belirtiyor. Onarım çalışmalarının yetersiz olduğunu ifade eden sakinler, Beşevler bölgesinin bütüncül olarak ele alınmasını talep ediyor.

Bursa Beşevler Mahallesi Yolları Araç Sahiplerine Zarar Veriyor

Bursa Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi'nin yolları araç sahiplerine dert olmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri, bozuk ve hasarlı yolların maddi zararlarına dikkat çekiyor.Çözüm bulunmasını bekliyorlar.

Beşevler Mahallesi’nin hasarlı ve bozuk yolları, Beşevler Mahallesi’nde yaşayan ve bu sokakları kullanan araç sahiplerini, maddi hasar tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler Mahallesinde hasarlı yol problemi devam ediyor.

Mahalle sakinleri, Beşevler’in bozuk yollarına adeta isyan ediyor. 

Yollardaki bozuklukların, araçlarında mekanik arızalara yol açtığını ve bu arızaların ciddi maliyetleri olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, sorunun daha önce de yetkililerle birçok kez paylaşıldığını fakat geri dönüş alamadıklarını söyledi.

Zaman zaman belli alanlarda yapılan onarım çalışmalarının yetersiz olduğunu belirten mahalle sakinleri, Beşevler bölgesinin bütüncül olarak ele alınmasını talep ettikelerini kaydetti.

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Beşevler Mahallesi sakinleri, hasarlı yolların araçlarına verdiği zararlar konusunda endişeli. Yetkililerin sorunu çözmek için daha etkin bir şekilde hareket etmeleri bekleniyor. Bozuk yolların mekanik arızalara yol açması, bölgedeki araç sahiplerini maddi açıdan zor durumda bırakıyor. Mahalle sakinleri sorunun ciddiyetinin farkında ve çözüm taleplerini iletmeye devam ediyor.

BENZER HABER