DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Bursa Agora Çarşısı Antika ve El Sanatları Pazarı Büyük İlgi Görüyor

YaşamYerelBursa 5
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 16:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kurulacak olan Bursa Agora Çarşısı'ndaki antika ve el sanatları pazarı, 18 Ağustos 2024 Pazar günü antika severleri ağırlayacak. Antikacılar ve antika sevenlerin buluştuğu etkinlikte, 18 yıllık antika eserler ve el sanatları satışa sunulacak.

Bursa Agora Çarşısı Antika ve El Sanatları Pazarı Büyük İlgi Görüyor

Bursa Agora Çarşısı'ndaki antika ve el sanatları pazarı, 18 Ağustos 2024 Pazar günü kapılarını antika severlere açıyor. Bursa, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Eskişehir, Yalova ve İstanbul'dan gelen antika tutkunlarını ağırlayacak olan pazar, binlerce yıllık antika eserleri ve el sanatlarıyla tarihi bir atmosfer sunacak. Açık arttırmaların da düzenleneceği etkinlik, antikacıların gözdesi olmaya aday!

Bursa’da antika ve el sanatları, 18 Ağustos Pazar günü antika severler ile buluşuyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Bursa Agora Çarşısı’nda 18 Ağustos 2024 Pazar günü antika ve el sanatları pazarı kuruluyor.

Bursa Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği tarafından kurulacak olan antika pazarında yaklaşık 18 yıllık antika eserler ve el sanatları satışa sunulacak.

Bursa’nın yanı sıra Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Eskişehir ve Yalova ile İstanbul’dan antika tutkunlarının katılması beklenirken, antika ürünler 9 bin lira ile 500 bin lira arasında alıcı buluyor.

Bazı stantlarda açık arttırma usulü satışların da yapılacağı öğrenilirken, antikacıların ilgisinin çekildiği Bursa’da Pazar yerinin festival kalabalığında olması bekleniyor.

Bursa Agora Çarşısı'nda Bursa Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği tarafından düzenlenen antika ve el sanatları pazarı, geniş katılımcı yelpazesi ve zengin ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Pazarın, binlerce yıllık antika eserlerin yanı sıra el yapımı el sanatlarına da ev sahipliği yapacak olması, antikacıların ve antika meraklılarının ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor. Bölgeye gelen ziyaretçiler, antika pazarı atmosferinde adeta zaman yolculuğu yapacak ve eşsiz antika parçalar arasında keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.

BENZER HABER