DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Burcu Erkıvanç Son Şarkısıyla Müzikseverleri Coşturdu!

Magazin 9
Yayınlama: 1 Ağustos 2024 Perşembe 17:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Müzik dünyasının parlayan yıldızı Burcu Erkıvanç, yaz aylarına hareket katacak olan 'Kendime Söz' adlı enerjik şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu. Şarkının sözleri ve müziği Burcu Erkıvanç ve Alper Selçuk İmren'e ait, aranjmanı ise Alper Selçuk İmren'e ait. Klip yönetmenliğini ise Emrah Şendur üstlendi.

Burcu Erkıvanç Son Şarkısıyla Müzikseverleri Coşturdu!

Müzikseverleri coşturan Burcu Erkıvanç, yaz aylarına bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor! Son şarkısı 'Kendime Söz' ile dinleyicilerini adeta büyüleyen Burcu Erkıvanç, müzik dünyasında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Şarkının sözlerini ve bestesini kendi imzasıyla taşıyan sanatçı, dinleyicilerine enerji dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Burcu Erkıvanç hareketli ve enerjik şarkısıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Müzik sektöründe son dönemlerin parlayan isimlerinden Burcu Erkıvanç'da yaz ayında "Kendime Söz" adlı hareketli ve enerjik bir şarkısını Netd Müzik platformunda Müzikonair etiketiyle yayınlayıp müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yepyeni şarkısı "Kendime Söz "  'ün Sözü Burcu Erkıvanç imzalı olup Müziği Burcu Erkıvanç ve Alper Selçuk İmren imzalıdır. Şarkının aranjesini Alper Selçuk İmren yaparken Klibin yönetmenliğini Emrah Şendur yaptı.Müzikseverlerden şarkı çıkar çıkmaz sosyal medyadan yaz sezonunun yeni bombası çıktı mesajları yağdı.

Son dönemlerin yükselen isimlerinden biri olan Burcu Erkıvanç, 'Kendime Söz' adlı şarkısıyla müzikseverlerin beğenisini topluyor. Şarkının sözleri ve müziğiyle dinleyicilerin dikkatini çeken Erkıvanç, enerjik performansıyla adından söz ettiriyor. Alper Selçuk İmren'in de imzasını taşıyan şarkı, yaz aylarına renk katacak gibi görünüyor. Emrah Şendur yönetmenliğinde çekilen video klibiyle de dikkat çeken sanatçı, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code