DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Bülent Ersoy, Bodrum Meclis Üyesi Candan Topdemir'i Cano Restaurant'ta Ziyaret Ederek Tebriklerini İletti

YaşamYerelMuğla 13
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 09:17 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, yoğun konser turnesinden fırsat bularak Bodrum'a tatile gitti. Bodrum Meclis Üyesi Candan Topdemir'i Cano'da ziyaret eden Ersoy, yeni görevinden ötürü tebriklerini iletti. Aynı anda mekanda yemek yiyen Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bülent Ersoy, Bodrum Meclis Üyesi Candan Topdemir'i Cano Restaurant'ta Ziyaret Ederek Tebriklerini İletti

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, Bodrum'a tatil için geldi ve Candan Topdemir'i Cano Restaurant'ta ziyaret ederek tebriklerini iletti. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşiyle sürpriz bir karşılaşma yaşayan Ersoy, gündemdeki konuyla ilgili hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yoğun geçen konser turnesinden fırsat bularak Bodrum’a tatile giden Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, Bodrum Meclis Üyesi Candan Topdemir’i restaurant’ı Cano’da ziyaret ederek yeni görevinden ötürü tebriklerini iletti.

MUĞLA (İGFA) - Yakın dostu Candan Topdemir ile birlikte yemek yiyerek özlem gideren Bülent Ersoy, aynı anda mekanda yemekte olan yeni Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci  ile sürpriz bir karşılaşma yaşandı.

 

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Ersoy, Tamer Mandalinci’ye yeni görevinde başarılarını ve tebriklerini illeti.

Bülent Ersoy'un Bodrum ziyareti sürpriz bir karşılaşmaya sahne oldu. Candan Topdemir'e yapılan tebrik ziyareti ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile olan samimi anlar, sosyal medyada gündem oldu. Türk Sanat Müziği'nin Divası'nın Bodrum'daki keyifli buluşması, hayranlarını sevindirdi.

BENZER HABER