DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Bozüyük'te çocuklara orman aşısı: Erikli Köyü'nde doğa etkinliği

YaşamYerelBilecik 7
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 17:01 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bozüyük Orman İşletme Müdürlüğü, Erikli Köyü'nde doğa yürüyüşü ve uçurtma etkinliği gerçekleştirdi. Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk'ün katılımıyla yapılan etkinlikte, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bozüyük Sevgi Evlerinde misafir olan çocuklar doğa yürüyüşüne çıktı. Bozüyük Orman İşletme Müdürü Engin Çakşır, çocuklara orman yangınlarına karşı alınacak önlemler ve ormancılık mesleği hakkında bilgi verdi.

Bozüyük'te çocuklara orman aşısı: Erikli Köyü'nde doğa etkinliği

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bozüyük Orman İşletme Müdürlüğü, Erikli Köyü'nde çocuklara orman aşısı yapıyor. Bozüyük Kaymakamı'nın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocuklarla yapılan doğa yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Orman İşletme Müdürü, çocuklara ormancılık mesleği ve orman yangınlarına karşı tedbirler konusunda bilgilendirme yaptı.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bozüyük Orman İşletme Müdürlüğü, Erikli Köyü'nde doğa yürüyüşü ve uçurtma etkinliği gerçekleştirildi.

BİLECİK (İGFA) - Bilecik'e bağlı Bozüyük'te Orman İşletme Müdürlüğü, Erikli Köyü'nde doğa yürüyüşü ve uçurtma etkinliği gerçekleştirdi.

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk'ün de katılımı ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bozüyük Sevgi Evlerinde misafir olan çocuklarla birlikte yapılan yürüşe kurum amirleri de eşlik etti.

Bozüyük Orman İşletme Müdürü Engin Çakşır, çocuklara orman yangınlarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler ve ormancılık mesleği konusunda bilgilendirmede bulundu.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bozüyük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Erikli Köyü'nde düzenlenen doğa etkinliği, çocuklara doğayı ve ormancılığı sevdirmeyi hedefliyor. Kaymakamın da katılımıyla keyifli bir gün geçiren çocuklar, orman yangınları konusunda bilinçlendirildi. Bozüyük Orman İşletme Müdürü'nün çocuklara yaptığı bilgilendirme ise geleceğin ormancılarını yetiştirmeye yönelik bir adım olarak nitelendiriliyor.

BENZER HABER