DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Bozdoğan-43 Operasyonunda 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Gündem 8
Yayınlama: 20 Haziran 2024 Perşembe 09:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ağrı ve Batman'da gerçekleştirilen 'Bozdoğan-43' operasyonlarında kırmızı ve turuncu kategoride yer alan bölücü terör örgütü mensubu 5 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların detaylarını paylaşarak hainlere karşı kararlılık vurgusu yaptı.

Bozdoğan-43 Operasyonunda 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Teröristlerin düzenlediği hain saldırılar Bozdoğan-43 operasyonu ile sonlandırıldı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı ve Batman'da gerçekleşen operasyonlarda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Detaylar haberimizde!

Ağrı ve Batman'da gerçekleştirilen "Bozdoğan-43" operasyonlarda kırmızı ve turuncu kategoride olan bölücü terör örgütü mensubu 5 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hainlerin enselerinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bakan Yerlikaya, Ağrı ve Batman kırsalında gerçekleştirilen "Bozdoğan-43" operasyonlarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, ATAK taarruz helikopterleri ile J-SİHA desteğinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH), jandarma komando timleri ve güvenlik korucuları ile teröristler arasında sıcak temas sağlandığını aktaran Bakan Yerlikaya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin çatışmada silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Bakan Yerlikaya, Ağrı Doğubayazıt kırsalında ve Batman Hasankeyf'in Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda; 1’i  kırmızı, 3'ü turuncu kategoride olan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu toplam 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Ağrı ve Batman'da gerçekleştirilen 'Bozdoğan-43' operasyonları kapsamında, bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirilmesi ülkede teröre karşı sürdürülen kararlı mücadelenin bir göstergesi oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamaları, güvenlik güçlerinin hain eylemlere karşı etkin bir şekilde mücadele ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

BENZER HABER