DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Boğaziçi Film Festivali'ne Başvurular Yakında Başlıyor

Yaşam 10
Yayınlama: 21 Temmuz 2024 Pazar 12:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ve bu yıl 12. kez gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Film Festivali, 18-25 Ekim tarihleri arasında sinema severlerle buluşacak. Türkiye ve dünya sinemasından seçkin örneklerin gösterimleri, ustalık sınıfları ve söyleşileriyle seyircilerini ağırlayacak olan "12. Boğaziçi Film Festivali"nin ulusal ve uluslararası filmyarışma kategorilerine başvurular önümüzdeki hafta başlayacak. 2013 yılından beri yolculuğuna aralıksız devam eden, Türkiye’nin en dinamik film fes

Boğaziçi Film Festivali'ne Başvurular Yakında Başlıyor

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 12. kez düzenlenecek olan heyecan dolu Boğaziçi Film Festivali 18-25 Ekim tarihlerinde sinemaseverleri bekliyor! Ulusal ve uluslararası ünlü filmlerin gösterimleri, ustalık sınıfları ve heyecan dolu yarışmalar ile sinema tutkunları için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak. Bu yıl Artistik Direktör Enes Erbay yönetiminde düzenlenecek festivalde yeni ve nitelikli filmlerle sinemaseverler buluşacak.

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ve bu yıl 12. kez gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Film Festivali, 18-25 Ekim tarihleri arasında sinema severlerle buluşacak.

İSTANBUL (İGFA) - Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl on ikincisi düzenlenecek “Boğaziçi Film Festivali”, 18-25 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye ve dünya sinemasından seçkin örneklerin gösterimleri, ustalık sınıfları ve söyleşileriyle seyircilerini ağırlayacak olan “12. Boğaziçi Film Festivali”nin ulusal ve uluslararası filmyarışma kategorilerine başvurular önümüzdeki hafta başlayacak.

2013 yılından beri yolculuğuna aralıksız devam eden, Türkiye’nin en dinamik film festivali olarak sinemaseverlerle bir araya gelen “Boğaziçi Film Festivali”nde ulusal ve uluslararası yarışma heyecanı bu yıl da dolu dolu yaşanacak.

Bu yıl Artistik Direktörlüğünü Enes Erbay’ın üstlendiği “Boğaziçi Film Festivali”nde sinemanın yeni ve nitelikli filmlerini seyirciyle buluşturmak ve Türk Sineması’nın ulusal ve uluslararası sektörel alanda görünürlüğünü arttırmak adına düzenlenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Belgesel Film Yarışması, Kısa Film Yarışması kategorilerinde ödüller sahiplerini bulacak.

Boğaziçi Film Festivali, sinemaseverlerin uzun zamandır heyecanla beklediği etkinliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hem Türkiye hem de dünya sinemasından öne çıkan eserlerin izleyiciyle buluşacağı festival, sinemaseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor. Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği ve Enes Erbay'ın Artistik Direktörlüğünü üstlendiği bu etkinlik, Türk Sineması'nın ulusal ve uluslararası alanda daha da geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak önemli bir platform olacak.

BENZER HABER