DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Bingöl'de 5 Farklı Suçtan Aranan Firari Yakalandı

GündemYerelBingöl 12
Yayınlama: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 15:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bingöl'de firari durumda olan ve 5 ayrı suçtan aranan bir şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, şahsın kasten öldürme, hırsızlık, silahla yağma, hükümlü kaçması ve taklit anahtarla hırsızlık gibi suçlardan toplamda 8 yıl 10 ay hapis cezasıyla arandığı belirtildi.

Bingöl'de 5 Farklı Suçtan Aranan Firari Yakalandı

Bingöl'de kaçtığı suçlardan aranan firari şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından araya yakalandı. Şahsın üzerindeki toplamda 8 yıl 10 ay hapis cezasıyla ilgili detaylar merak konusu oldu.

Bingöl'de firari durumda olan ve 5 ayrı suçtan aranan bir şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

BİNGÖL GÜNCEL TV / BİNGÖL (İGFA)  – İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadele kapsamında operasyon gerçekleştirdi. Şahsın kasten öldürme, hırsızlık, silahla yağma, hükümlü kaçması ve taklit anahtarla hırsızlık gibi suçlardan toplamda 8 yıl 10 ay hapis cezasıyla arandığı vurgulandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda şahıs, Adliye işlemlerinin ardından Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilerek tutuklandı.

Bingöl'de gerçekleşen operasyonla 5 ayrı suçtan aranan firari şahsın yakalanması, güvenlik güçlerinin suçlularla etkili mücadelesinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Firari şahsın tutuklanması, vatandaşlar arasında da huzur ve güven duygusunun artmasını sağladı.

BENZER HABER