DOLAR 34.14 ₺
EURO 38.08 ₺
STERLIN 45.71 ₺
G.ALTIN 2,886.15 ₺
BTC 63,074.06 $
ETH 2,631.44 $
BİST 10,020.46

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde miniklere jandarma eğitimi verildi

GündemYerelBilecik 6
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 13:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 176 öğrenciye, Okulumda Güvendeyim projesi kapsamında çeşitli eğitimler verildi. Jandarma tarafından düzenlenen bilgilendirme faaliyetinde, genel trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, mahremiyet eğitimi gibi konular üzerinde duruldu.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde miniklere jandarma eğitimi verildi

Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki miniklere jandarma eğitimi verildi! 176 öğrenciye genel trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve mahremiyet konularında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilere buram buram heyecan ve öğrenme coşkusu hakimdi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 176 öğrenciye Okulumda Güvendeyim projesi kapsamında çeşitli eğitimler verildi.

BİLECİK (İGFA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulunda öğrenim gören miniklere jandarma tanıtıldı. 176 öğrencinin katıldığı bilgilendirme faaliyetinde Trafik Şube Müdürlüğü tarafından genel trafik kuralları,ve yayaların uyacakları trafik kuralları, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından güvenli internet kullanımı ve kişisel güvenlik, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından mahremiyet eğitimi verildi.

Etkinlik sonunda eğitime katıllan miniklere hediyeler verildi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri jandarma tarafından bilinçlendirildi. Öğrencilere günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri güvenlik sorunları konusunda farkındalık kazandırıldı. Ayrıca, trafik kuralları, internet güvenliği ve mahremiyet konularında eğitimler alarak bilinçlendiler ve hediyelerle unutulmaz bir gün yaşadılar.

BENZER HABER