DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,862.56 ₺
BTC 62,979.85 $
ETH 2,452.28 $
BİST 9,926.25

Bilecik Bozüyük'te Jandarma Ekipleri Tabancalara El Koydu

GündemYerelBilecik 6
Yayınlama: 26 Haziran 2024 Çarşamba 10:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yol kontrolünde durdurdukları araçta 15 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör ile 14 adet 9 mm çapında fişek buldu. Şahıs jandarma sorgusunun ardından adli mercilere sevk edildi.

Bilecik Bozüyük'te Jandarma Ekipleri Tabancalara El Koydu

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla şaşırtıcı bir olay ortaya çıktı. Yol kontrolünde durdurulan araçta 15 ruhsatsız tabanca ve şarjör ile 14 fişeğin bulunması, bölgede tedirginliğe neden oldu. Detaylar haberimizde!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yol kontrol uygulamasında durdurduğu şüpheli araçta 15 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör ile 14 adet 9 mm çapında fişek ele geçirdi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -  Alınan bilgiye göre, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozüyük ilçesindeki yol kontrol uygulamasında şüphe üzerine bir aracı durdurdu.

Durdurulan araçta yapılan araştırmada,toplamda 15 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör ile 14 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs, jandarma sorgulaması sonrasında adli makamlara teslim sevk edildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Bozüyük ilçesinde düzenlediği yol kontrol operasyonunda, ruhsatsız silah bulunması şehirde endişe yarattı. Olayla ilgili gözaltına alınan şahısın adli süreç devam ediyor. Böylesi riskli durumların önlenmesi için güvenlik güçlerinin çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

BENZER HABER