DOLAR 34.30 ₺
EURO 37.20 ₺
STERLIN 44.63 ₺
G.ALTIN 3,006.87 ₺
BTC 67,881.60 $
ETH 2,518.51 $
BİST 8,818.38

Beyazıt Caddesi'nde Kanalizasyon Sorunu Esnafı ve Vatandaşları Bezdiriyor

YaşamYerelBursa 5
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 17:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Beyazıt Caddesi, altyapı sorunlarıyla gündemde. Cadde boyunca yayılan sürekli devam eden kanalizasyon kokuları, esnafı ve vatandaşları rahatsız ediyor. Mahalle esnafı, uzun süredir çözüme kavuşturulmayan bu sorun nedeniyle isyan ediyor.

Beyazıt Caddesi'nde Kanalizasyon Sorunu Esnafı ve Vatandaşları Bezdiriyor

Bursa'nın Beyazıt Caddesi'nde yaşanan kanalizasyon sorunu büyük rahatsızlık yaratıyor. Cadde esnafı ve vatandaşları, çözüm beklerken adeta isyan noktasına ulaştı. Kanalizasyon kokuları dükkanları kapattı, yetkililerden yardım bekleniyor.

Beyazıt Caddesi’nin altyapı sorunları, caddeyi kullanan esnaf ve vatandaşları oldukça rahatsız ediyor.

BURSA (İGFA) - Cadde boyunca bulunan kanalizasyon kapaklarından çıkan ve sürekli devam eden kanalizasyon kokuları, cadde esnafını ve caddeyi kullanan vatandaşları  fark edilmemesi imkansız bir kokuya maruz bırakıyor.

Mahalle esnafları bu bitmek bilmeyen kanalizasyon kokuları hakkında isyanda bulunurken şu ifadelere yer verdiler: 

- “Kanalizasyon kokularının çok uzun süredir giderilmedi, dükkanımıza gelen ve caddeden geçen herkesi rahatsız ediyor.

- “Dükkanlarımızın kapısını açamaz olduk. Bu pisliğin giderilmesi  hakkında çok kez şikayetlerde bulunduk, dilekçeler yazdık ama sonuç yine aynı,  yine aynı. Yetkililerden yardım bekliyoruz.”

Bursa'nın en işlek caddelerinden biri olan Beyazıt Caddesi, alt yapı sorunları nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle mahalle esnafı, cadde boyunca yayılan ve bir türlü giderilemeyen kanalizasyon kokularından şikayetçi. Uzun süredir süren bu sorun, çevredeki yaşamı olumsuz etkiliyor. Yetkililerden çözüm bekleyen esnaf ve vatandaşlar, bu durumun bir an önce düzeltilmesini talep ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code