DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Başkan Zeyrek Manisa Büyükşehir'de İlk İşinde Personeli Ziyaret Etti

YaşamYerelManisa 6
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Görevi devralan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, ilk iş olarak Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda birimleri ziyaret etti. Başkan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi personeliyle tek tek selamlaşarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Zeyrek Manisa Büyükşehir'de İlk İşinde Personeli Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek göreve başladı ve ilk icraatı personeli ziyaret etmek oldu. Zeyrek’in ziyaretinde, Büyükşehir personeliyle samimi ve olumlu bir iletişim sağlandı. Başkan Zeyrek’in Manisa halkına güzel hizmetler sunacağı heyecanla bekleniyor.

Görevi devralan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, ilk iş olarak Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda birimleri ziyaret etti. Büyükşehir personeliyle tek tek selamlaşan Başkan Zeyrek, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MANİSA (İGFA) - Tarihi bir başarıya imza atarak, Manisalıların çok büyük bir desteğiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek, resmen göreve başladı.

Görevi devralan Başkan Ferdi Zeyrek, ilk iş olarak Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda personeli ziyaret etti. Başkan Zeyrek’e, CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi personeliyle tek tek tokalaşan Başkan Zeyrek, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, hep birlikte Manisa’ya güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in ilk iş olarak personeli ziyaret etmesi, çalışmalarına hızlı ve etkili bir başlangıç yapılmasını sağladı. Zeyrek'in samimi yaklaşımı ve personelle kurduğu olumlu iletişim, Manisalıların beklentilerini yükseltti ve umutlandırdı. Yeni başkanın, Manisa’ya yapacağı güzel hizmetlerin habercisi olarak görülen bu ziyaret, ilerleyen süreçte nelerin gerçekleşeceğini merakla bekletiyor.

BENZER HABER