DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Başkan Eren'den Türk Polis Teşkilatı'na Kutlama Mesajı

Gündem 4
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 07:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutladı. Eren, polislerin gece gündüz huzur ve güven sağlama çabalarını takdirle karşıladı.

Başkan Eren'den Türk Polis Teşkilatı'na Kutlama Mesajı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünde anlamlı bir kutlama mesajı verdi. Polislerin özverili çalışmalarını vurgulayan Eren, gece gündüz huzur ve güven için gösterdikleri fedakarlıkla takdir topladı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutladı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kutlama mesajında “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar huzur ve düzenin bozulmaması ve vatandaşımızın güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan, Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin dört bir köşesinde büyük özveri ile huzur ve güven ortamının sağlanmasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, gece gündüz görevini her koşulda büyük bir özveriyle yapmaya çalışmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıldönümünü ve Polis Haftasını içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; görevi başında bulunan, Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar değerli mensuplarına ailece sağlık ve huzur dolu, uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak polislerin huzur ve güven için verdiği mücadeleyi övdü. Eren, polislerin fedakarlık ve özveriyle gece gündüz görevlerini yerine getirdiğini vurgularken, Polis Haftası'nı da içtenlikle tebrik etti. Polislerimize minnet duygularını ileten Eren, şehit olan polislerimizi rahmetle anarken, görevlerini sürdüren tüm polislerimize sağlık ve başarılar diledi.

BENZER HABER