DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Başkan Büyükkılıç'tan Öğrencilere Kırtasiye Desteği: İşte Detaylar

GündemYerelKayseri 5
Yayınlama: 26 Nisan 2024 Cuma 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı devam ediyor. Bugüne kadar 27 bin 570 öğrenciye 23 milyon 762 bin TL değerinde yardım yapıldı.

Başkan Büyükkılıç'tan Öğrencilere Kırtasiye Desteği: İşte Detaylar

Başkan Büyükkılıç'ın öncülüğünde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımlarına devam ediyor. 27 bin 570 öğrenci bu yardımlardan faydalanırken, toplamda 23 milyon 762 bin TL değerinde kırtasiye desteği sağlandı. Başkan Büyükkılıç'ın bu anlamlı adımı, toplumun taktirini kazanmaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımları için verdiği talimat sonrası, Büyükşehir Belediyesi, şuana kadar 27 bin 570 öğrenciye 23 milyon 762 bin TL kırtasiye yardımı yaptı.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Gönül ve sosyal belediyecilik anlayışı ile gönüllere dokunan Başkan Büyükkılıç, öğrenci ve ailelerinden takdir ve tebrik toplayan hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğinin en güzel örnekleri sayılabilecek projeler kapsamında Kayseri il sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için kırtasiye yardımı talimatı verdi.

Bu kapsamda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Kayseri il sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dar gelirli olup ilk, orta ve lisede öğrencisi olan ailelere nakdi kırtasiye yardımı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi, 2 yıldır süren destekler çerçevesinde şuana kadar 27 bin 570 öğrenciye 23 milyon 762 bin TL yardım yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın liderliğinde gerçekleştirilen kırtasiye yardımı projesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere umut olmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle Takdir ve beğeni toplayan Başkan Büyükkılıç, eğitimin her aşamasında öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Şehir genelinde binlerce öğrenciye ulaşan bu yardımlar, toplumun takdirini kazanıyor ve gelecek nesillere umut ışığı olmaya devam ediyor.

BENZER HABER