DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Başkan Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve Heyetini Kabul Etti

GündemYerelKayseri 8
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 11:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Başkan Büyükkılıç, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları ve odalarla istişarelerini sürdürürken, misafirleri ile samimi bir ortamda sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve Heyetini Kabul Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve beraberindeki heyetin bulunduğu ziyaret, Başkan Büyükkılıç'ın kucaklayıcı anlayışı ve şehre hizmet anlayışıyla bir araya geldiği umut verici bir ziyaret oldu. Ziyaret kapsamında yapılan samimi sohbet ve duyulan memnuniyet, işbirliği ve dayanışma ruhunu ön plana çıkardı. Heyetin nazik ziyareti, karşılıklı yapılan teşekkürler ve hatıra fotoğrafı, işbirliğinin ve iletişimin önemini vurguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

KAYSERİ (İGFA) - Başkan Büyükkılıç, yerel yönetim hizmetleri kapsamında kucaklayıcı bir anlayışla kentteki kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları ve odalar ile istişarelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı ve beraberindeki heyeti makamında konuk ederken, sıcak ve samimi bir ortamda misafirleri ile sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç, “İnşaat Mühendisleri Odası Başkanımız Dr. Kamuran Arı ve beraberindekiler belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Kamuran Arı da ilgi, alakası ve misafirperverliğinin yanı sıra kente hizmetlerinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başkan Büyükkılıç’a yapılan nezaket ziyareti, şehirdeki kamu kurumları ve STK'larla olan diyaloğun önemini gösteriyor. Misafirperverlik ve samimiyetle geçen ziyaret, işbirliğinin önemini ve şehre katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesine olanak tanıyacak işbirliği fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Başkan Büyükkılıç'ın açık kapı politikası ve yaptığı bu tür ziyaretler, şehrin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacak işbirliklerinin temelini oluşturuyor.

BENZER HABER