DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Başkan Büyükkılıç gençlerle Ali Dağı'nda sabah yürüyüşünde buluştu

GündemYerelKayseri 9
Yayınlama: 11 Temmuz 2024 Perşembe 09:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ali Dağı'nda sabah yürüyüşü yaparak kendisi gibi güne sporla başlayan gençlerle bir araya geldi. Büyükkılıç sağlıklı yaşamın önemini vurgularken, gençlerle yapmış olduğu sohbet ile ilham oldu.

Başkan Büyükkılıç gençlerle Ali Dağı'nda sabah yürüyüşünde buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlerle Ali Dağı'nda sabah yürüyüşünde buluşuyor. Spor ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çeken Büyükkılıç, gençlere ilham oluyor. Sabahın erken saatlerinde doğa yürüyüşü yaparak güne enerjik başlayan Başkan, gençlerle birlikte sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, günün erken saatlerinde Ali Dağı’nda sabah yürüyüşü yaparak kendisi gibi güne sporla başlayan gençlerle sohbet etti.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA)  - Sağlıklı bir yaşam için yürüyüşün ve sporun önemini sık sık dile getiren Başkan Büyükkılıç, bu doğrultuda kenti önemli sağlık yatırımları ile buluştururken, aynı zamanda bu konuda örnek olmayı da sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın üçüncü iş gününün ilk ışıklarıyla birlikte Ali Dağı’nda doğa yürüyüşü yaptı. 

Sabahın erken saatlerinde Ali Dağı'nda yürüyüş yaparak güne başlamayı alışkanlık haline getiren Başkan Büyükkılıç, kendisi gibi güne sporla başlayan gençlerle bir araya geldi.

Yürüyüşün ardından gençlerle sohbet eden Büyükkılıç, "Sabahın erken saatlerinde temiz havada doğa yürüyüşümü yaptım. Benim gibi erkenden güne başlayan genç kardeşlerimle sohbet ettik. Herkese bol bereketli bir gün diliyorum" dedi.

Gençler de Başkan Büyükkılıç'ı örnek alarak sabah sporu yaptıklarını belirterek, ilgi, alakası için Büyükkılıç'a teşekkür ettiler.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlerle Ali Dağı'nda sabah yürüyüşü yaparak spor ve sağlıklı yaşamın önemini vurguluyor. Yaptığı aktivitelerle gençlere örnek olan Başkan Büyükkılıç, topluma sağlıklı yaşamın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Sabahın erken saatlerinde doğa yürüyüşü yaparak güne pozitif enerji ile başlaması, gençlerin de spor yapma konusunda ilham almasını sağlıyor. Başkan Büyükkılıç, gençlerle yaptığı sohbetlerde yarattığı samimi ortam ile toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulmasına katkı sağlıyor.

BENZER HABER