DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Başkan Arı, Nevşehir'de Esnafı Ziyaret Etti

GündemYerelNevşehir 4
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 16:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, akşam saatlerinde İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Belediye Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi'ndeki işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Arı, esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek teşekkürlerini iletti.

Başkan Arı, Nevşehir'de Esnafı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve belediye meclis üyeleri, Belediye Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Arı, esnafın samimi ilgisiyle karşılanırken, şehre daha iyi hizmetler kazandırmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, akşam saatlerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden ve girdiği işyerlerinde sıcak bir ilgi ile karşılanan Arı, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Nevşehir için büyük bir gayretle çalışarak şehre hak ettiği hizmetleri kazandıracaklarını belirten Arı, destekleri için esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnaf ziyaretlerinde hem işyerlerini ziyaret ederek esnafın görüşlerini dinledi hem de vatandaşlarla sohbet etti. Arı'nın şehre daha iyi hizmetler sunmak için gösterdiği çaba ve esnafın teşekkürleri, Nevşehir halkı tarafından olumlu karşılandı. Başkan Arı'nın ziyaretleri, şehirdeki iş hayatını ve vatandaşların beklentilerini daha yakından tanımasına yardımcı oldu.

BENZER HABER