DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Başkan Arı, Minik Poyraz'a Doğum Günü Sürprizi!

YaşamYerelNevşehir 2
Yayınlama: 16 Ağustos 2024 Cuma 12:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İlkokul 3. Sınıf öğrencisi Poyraz Çakır Akyel'e sürpriz yaparak doğum günü pastasını birlikte kesti. Başkan Arı, Esentepe Mahallesi Gençlik Parkı'nda ailesi ve arkadaşları ile birlikte yeni yaşını kutlayan Poyraz Çakır'ı ziyaret etti. Poyraz Çakır, Başkan Arı'dan özel hazırlanan doğum günü pastasını kesmenin mutluluğunu yaşadı.

Başkan Arı, Minik Poyraz'a Doğum Günü Sürprizi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, minik Poyraz'a unutulmaz bir doğum günü deneyimi yaşattı! Belediye Başkanı Arı, Poyraz Çakır Akyel'i ailesi ve arkadaşları arasında karşılayıp, özel doğum günü pastasını birlikte kesti. İlkokul 3. Sınıf öğrencisi Poyraz'ın yüzünde büyük bir gülümseme oluştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İlkokul 3. Sınıf öğrencisi Poyraz Çakır Akyel’e sürpriz yaparak doğum günü pastasını birlikte kesti.

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, Esentepe Mahallesi Gençlik Parkı’nda ailesi ve arkadaşları ile birlikte yeni yaşını kutlayan Mustafa Çalışkan ilkokulu 3. Sınıf öğrencisi Poyraz Çakır Akyel’i ziyaret etti. Başkan Arı’yı görünce büyük mutluluk yaşayan Poyraz Çakır, kendisi için özel olarak hazırlanan doğum günü pastasını Arı ile birlikte kesti.

Başkan Arı, birlikte fotoğraf çektirdiği Poyraz Çakır Akyel’e ailesi ile birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sıcacık jesti, Esentepe Mahallesi Gençlik Parkı'nda yaşanan duygusal anlara tanıklık etti. İlkokul öğrencisi Poyraz Çakır, belediye başkanının ziyaretiyle unutamayacağı bir doğum günü yaşadı. Başkan Arı, Poyraz'a sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerken, bu samimi buluşma herkesi duygulandırdı.

BENZER HABER