DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

Başkan Arı, Miess Beauty Center'ın Açılışına Katıldı

GündemYerelNevşehir 5
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı 10:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni kurulan bir işletmenin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı. Milli İrade Caddesi’nde hizmete giren Miess Beauty Center'ın açılışında Başkan Arı, işletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Başkan Arı, Miess Beauty Center'ın Açılışına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, göz alıcı bir açılış törenine imza attı. Yeni kurulan ve merakla beklenen Miess Beauty Center'ın açılışı, şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi. Başkan Arı'nın duygusal konuşması ve katılımcılara yaptığı özel teşekkürler, törene renk kattı. Miess Beauty Center'ın şık ve modern tasarımı, açılışa katılan herkesin beğenisini kazandı. İşletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan Arı, açılış kurdelesini dualar eşliğinde kesti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni kurulan bir işletmenin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, Milli İrade Caddesi’nde kurulan “Miess Beauty Center” isimli işletmenin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Başkanı Arı’nın yanı sıra Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Nevşehir Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve vatandaşlar katıldı.

Arı, dualar eşliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işyerini gezerek işletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, girişimcilere destek olmaya devam ediyor. Milli İrade Caddesi üzerinde faaliyete başlayan Miess Beauty Center, şehre yeni bir soluk getiriyor. Başkan Arı'nın iş yerleri açılışlarında gösterdiği teşvik edici tavır, esnaf ve sanatkarların yüzünü güldürüyor. Yeni işletmenin açılışı, Nevşehir halkı tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı. Miess Beauty Center, güzellik ve bakım alanında kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

BENZER HABER