DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Başkan Arı Lale Sanayi Sitesi'nde Esnafla Buluştu!

SiyasetYerelNevşehir 9
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 14:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Sanayi Sitesi'nde bulunan Lale Camii'nde sanayi esnafıyla bir araya geldi. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nevşehir Adliyesi'nde görevli Sicil Şefi Seyit Salgın için düzenlenen mevlit programına katılan Başkan Arı, cemaatle selamlaştı ve esnafın hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Başkan Arı Lale Sanayi Sitesi'nde Esnafla Buluştu!

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir'de duygusal anlar yaşadı! Lale Sanayi Sitesi'nde sanayi esnafıyla buluştu ve kalp krizi sonucu vefat eden Sicil Şefi Seyit Salgın için yapılan mevlit programında duygusal anlar yaşadı. Detaylar için haberimize göz atın.

Cuma namazını Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan Lale Camii’nde kılan Belediye Başkanı Rasim Arı, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Arı, 19 Nisan 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nevşehir Adliyesi'nde görevli Sicil Şefi Seyit Salgın için Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği tarafından Lale Sanayi Camii'nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Cuma namazını da burada kılan Başkan Arı, cami çıkışı cemaatle selamlaşarak sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Arı, esnafların hayırlı olsun dileklerini de kabul etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Sanayi Sitesi'nde duygusal ve anlamlı bir buluşmaya imza attı. Sanayi esnafıyla bir araya gelerek onların hayırlı temennilerini kabul etti ve Nevşehir Adliyesi'nde görevli Sicil Şefi Seyit Salgın için düzenlenen mevlit programına katılarak duygusal anlar yaşadı. Başkan Arı'nın sıcak tavırları ve cemaatle olan samimi ilişkisi büyük ilgi gördü.

BENZER HABER