DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Başkan Arı, İl Sağlık Müdürü Tartar’a iade-i Ziyarette Bulundu

GündemYerelNevşehir 16
Yayınlama: 11 Temmuz 2024 Perşembe 14:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, seçilmesinin ardından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar'ı ziyaret etti ve iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Başkan Arı çalışmalarında başarılar diledi, Tartar ise memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Başkan Arı, İl Sağlık Müdürü Tartar’a iade-i Ziyarette Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar’a iade-i ziyarette bulundu. Arı'nın ziyaretinde başarı dilekleri iletilirken, Tartar da memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini sundu. İkili arasındaki ziyaret ilişkileri güçlendirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar’ı ziyaret etti.

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Arı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar’a iade-i ziyarette bulundu. Beraberinde İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Tartar ile bir süre görüşen Başkan Arı kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Tartar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Arı ve İYİ Parti İl Başkanı Parlatan’a teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, seçilmesinin ardından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar’ı ziyaret etti ve iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Arı'nın başarı dilekleri iletilirken, Tartar da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ziyaret, birlik ve dayanışmayı simgeleyerek Nevşehir'deki sağlık ve belediye ilişkilerine olumlu katkı sağladı.

BENZER HABER