DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Başiskele Su Sporları Merkezi Çatı İmalatı Tamamlandı!

GündemYerelKocaeli 6
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 10:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’ye örnek olacak Başiskele Su Sporları Merkezi'nde, ekipler çatı imalatını tamamlayarak bir sonraki aşamaya geçti. Su sporları merkezi, yelken ve deniz küreği sporları için 2 bin 129 metrekarelik alanda hizmet verecek. Projede, idari birimler, sosyal alanlar, yelken ve kayık depolama alanları da yer alacak.

Başiskele Su Sporları Merkezi Çatı İmalatı Tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gururu Başiskele Su Sporları Merkezi'nde çatı imalatı tamamlandı! Merakla beklenen proje, şehri denizle bütünleştiren vizyonuyla sportif potansiyelini artırmaya hazırlanıyor. Yelken ve deniz küreği sporlarının ana merkezi olmaya aday olan bu tesis, pek çok spor dalına hizmet vererek Kocaeli'nin spor potansiyelini zenginleştirecek.

Türkiye’ye örnek olacak Başiskele Su Sporları Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’ni ve ülkemizi yerel, ulusal ve uluslararası alanlarda temsil edecek sporcuların yetişmesi amacıyla pek çok tesis yatırımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, kentte ihtiyacı hissedilen spor alanlarının yapımına devam ediyor. Bu kapsamda şehri denizle bütünleştirme vizyonuna katkı sağlayacak su sporları merkezinin inşası Başiskele Yeniköy Sahili’nde yoğun bir tempoda sürüyor. Ekipler projede son olarak çatı imalatını tamamladı.

Ekipler yakın zamanda yapının cephe sandviç panellerin imalatına başlayacak. Prefabrik içinde şap imalatına başlayan ekipler ardından seramik imalatlarına geçecek. Projede bir yandan elektrik ve mekanik işler devam ediyor.

YELKEN VE KAYIK DEPOLAMA ALANLARI

Yelken ve deniz küreği sporları için planlanan su sporları merkezi toplam 2 bin 129 metrekare alan içerisinde yapılacak. Sporcuların eğitim antrenman ve antrenman sonrası kullanım alanları içeren projede idari birimler sosyal alanlar yelken ve kayık depolama alanları da yer alacak. Tesisin hizmete açılmasıyla Kocaeli’deki su sporları kulüplerinin sporcu yetiştirme çalışmalarına ve uluslararası başarılarına katkı sağlanması hedefleniyor.

Başiskele Su Sporları Merkezi'nde yapılan çatı imalatının tamamlanmasıyla birlikte, heyecanla beklenen su sporları merkezi kente kazandırılacak tesisler arasına kendine yer buluyor. Bu modern ve donanımlı spor merkezi, Kocaeli'nin spor mekanizmasına ciddi bir ivme kazandıracak gibi görünüyor. Sporcuların eğitim, antrenman ve yarışma imkanları sunacak olan tesis, uluslararası alanda da dikkat çekecek başarılara imza atmayı hedefliyor. Başiskele Su Sporları Merkezi, su sporlarına gönül veren herkes için modern ve güvenli bir alan olacak.

BENZER HABER