DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor

Yaşam 11
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 13:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak, cadde ve kaldırımlarda yıkama ve süpürme işlemlerinin yanı sıra çöp konteyneri dezenfekte edilmesi ve moloz atıklarını toplama çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Şefi Murat Çetinkaya, daha hijyenik bir Bakırköy için yapılan çalışmaları anlatarak, sokak ve caddelerin temizliğine ve hijyenine öncelik verdiklerini belirtti.

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin temizliğine katkı sağlamak adına önemli çalışmalar yürütüyor. Sokak, cadde ve kaldırımların temizliğinden çöp konteynerlerinin dezenfeksiyonuna kadar bir dizi hizmet sunuluyor. Vatandaşların rahat ve temiz bir çevrede yaşaması için yapılan bu çalışmalar her geçen gün artarak devam ediyor.

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir ilçe için sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Bakırköy Belediyesi sokak, cadde ve kaldırımlarda yıkama ve süpürme işlemlerinin yanı sıra çöp konteyneri dezenfekte edilmesi ve vatandaşlardan talep gelmesi durumunda moloz atıklarını da toplama işlemlerini yapıyor.
 
‘ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR’
Daha hijyenik bir Bakırköy için yaptıkları çalışmaları anlatan Temizlik İşleri Şefi Murat Çetinkaya, “Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak program dahilinde bütün ara sokak, cadde ve kaldırımlarda yıkama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Trafiğin yoğun olmadığı özellikle gece saatlerinde yıkama programlarımızı arttırdık. Buradaki amacımız Bakırköy’ümüze daha hijyenik ve temiz sokak ve caddeler sağlamak” dedi.
 
 
‘MOLOZ ATIKLARINI TOPLUYORUZ’
 
Çetinkaya, “Vatandaşlarımızdan talep gelmesi durumunda evlerindeki ahşap kuru malzemeler, moloz atıklarının hepsini açık kasa kamyonlarla kutlamaktayız. Bu doğrultuda vatandaşlarımıza 0212 571 75 57 numaralı telefon numaramızdan iletişime geçmesini rica ediyoruz” diye konuştu. 

Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin temizliğine önem vererek sokak, cadde ve kaldırımlarda düzenli yıkama işlemleri gerçekleştiriyor. Ayrıca çöp konteynerlerinin düzenli dezenfekte edilmesi ve moloz atıklarının toplanması da sağlanıyor. Vatandaşlar, daha temiz ve hijyenik bir çevreyi desteklemek adına belediyenin çalışmalarına aktif olarak katkı sağlayabilirler. Çalışmaların sürekliliği ve düzeni, Bakırköy halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik başarılı bir adım olarak değerlendiriliyor.

BENZER HABER