DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Bakan Yusuf Tekin'den Kars İlçelerinde Eğitim Ziyaretleri

Gündem 34
Yayınlama: 15 Mart 2024 Cuma 16:32 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kars'ın ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Valilik ve Atatürk İlkokulu'nu ziyaret ederek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Tekin, sınıfları gezerek derslerine katıldı ve öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Ayrıca, öğretmenlerle doğum günlerini kutlayarak hediye verdi.

Bakan Yusuf Tekin'den Kars İlçelerinde Eğitim Ziyaretleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kars'ta gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Kars Valiliğini, ardından Atatürk İlkokulunu ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) -  Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kars programı kapsamında öncelikle Valiliği ziyaret ederek şeref defterini imzaladı, Vali Ziya Polat'tan kentte yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Valiliğin ardından Atatürk İlkokulunu ziyaret eden Bakan Tekin, öğretmen ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Bakan Tekin önce sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, derslerine iştirak etti.

Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında meslektaşları ile bir araya gelen Bakan Tekin, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi. Daha sonra Özel Eğitim Öğretmeni Müge Öztürk ve İngilizce Öğretmeni Muhammet Mustafa Şahin'in doğum gününü kutlayarak hediye verdi.

BENZER HABER