DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Bakan Kurum, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i Ziyaret Ederek Deprem Sonrası Çalışmaları Değerlendirdi

SiyasetYerelMalatya 6
Yayınlama: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 09:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya'ya giderek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bakan Kurum, heyetiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek geniş katılımlı bir koordinasyon toplantısı düzenledi.

Bakan Kurum, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i Ziyaret Ederek Deprem Sonrası Çalışmaları Değerlendirdi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'nın deprem sonrası toparlanma sürecini değerlendirmek üzere Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e ziyaret gerçekleştirdi. Toplantıda önemli konuların ele alındığı belirtilirken, Bakan Kurum'un ziyareti kapsamında yapılan değerlendirmelerin beklenen çözümleri getireceği konuşuluyor.

Çeşitli programlar ve deprem sonrası çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret etti.

MALATYA (İGFA) - 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile Malatya’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile görüştü.

Bakan Kurum daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda geniş katılımlı koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Malatya ziyareti kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile gerçekleştirdiği toplantıda deprem sonrası çalışmalar masaya yatırıldı. Heyetin Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlediği koordinasyon toplantısında alınan kararlar ve yapılan değerlendirmeler, Malatya'nın yeniden inşa sürecinde önemli bir noktayı oluşturuyor.

BENZER HABER