DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.94 ₺
BTC 63,008.10 $
ETH 2,453.38 $
BİST 9,900.25

Bakan Göktaş: Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılıyor!

Ekonomi 6
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 10:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Ağustos ayına dair toplam 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz” dedi. Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata etkin katılımları için kapsayıcı sosyal yardım programları geliştirdiklerini vurguladı.

Bakan Göktaş: Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, vatandaşların yüzünü güldürecek müjdeli haberleri açıkladı! Ağustos ayına dair 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. Toplumsal hayata katılımı artırmak adına hayati bir adım atan Bakan, desteklerin devam edeceğini belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Ağustos ayına dair toplam 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz” dedi.

ANKARA (İGFA) - Ağustos ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, yaklaşık 3,6 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,9 milyar TL engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını  bildirdi.

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Ağustos ayı için toplam 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların topluma aktif katılımlarını sağlamak adına önemli bir adım atmıştır. Ağustos ayına dair 6,5 milyar TL'lik yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılacak olması, sosyal yardım programlarının etkin bir şekilde sürdürüldüğünü göstermektedir.

BENZER HABER