DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Bakan Ersoy'dan Emeklilere Sinema Müjdesi: Yüzde 30 İndirim!

Gündem 10
Yayınlama: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 13:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 Emekliler Yılı kapsamında SİSAY anlaşması ile emeklilere yüzde 30 indirimli sinema fırsatı müjdesini verdi. Emeklilere daha fazla kültür ve sanat erişimi sağlanacak.

Bakan Ersoy'dan Emeklilere Sinema Müjdesi: Yüzde 30 İndirim!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 8 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan emeklilere sevindirici haber! Sinema tutkunlarına müjde var. SİSAY ile gerçekleştirilen anlaşma emeklilere yüzde 30 indirimli sinema keyfi sunacak. Detaylar için haberimizi inceleyin!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 Emekliler Yılı kapsamında emeklilere güzel bir haber daha verdi.

ANKARA (İGFA) - Emeklilerimize güzel haberi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Ersoy, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile yaptıkları anlaşma sayesinde emeklilerin SİSAY’a bağlı sinema salonlarında gün boyu yüzde 30 indirim fırsatından faydalanabileceğini açıkladı.

Bakan Ersoy, emeklilere kültür ve sanata erişimini kolaylaştırarak yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emeklileri sevindirecek bir adım daha attı. Emeklilere yönelik yüzde 30 indirim fırsatı, kültür ve sanatın herkes için erişilebilir olması yolunda atılan önemli adımlardan biri olarak öne çıkıyor. SİSAY anlaşması ile sinema keyfi artık daha uygun ve kolay ulaşılabilir olacak. Bu gelişme, emeklilerin yaşam kalitesini artırırken kültür ve sanata erişimlerini de güçlendirecek.

BENZER HABER