DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Bakan Bak'tan Mirkan Kurt için taziye mesajı!

Gündem 5
Yayınlama: 1 Nisan 2024 Pazartesi 10:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor'un genç futbolcusu Mirkan Kurt'un vefatı üzerine duygusal bir taziye mesajı paylaştı. Bakan Bak, acılı olay hakkında başsağlığı dileklerini ileterek sporcunun ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

Bakan Bak'tan Mirkan Kurt için taziye mesajı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor’un genç futbolcusu Mirkan Kurt için duygusal bir taziye mesajı yayımladı. Bak'ın içten sözleri tüm camiayı derinden sarsarken, genç futbolcunun ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt’un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, vefat eden Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt için taziyede bulundu.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt evladımızın, hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. 11 yaşında yaşamını yitiren sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum. “

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor'un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt'un ani ölümüne derin bir üzüntüyle karşıladığını belirterek taziyelerini iletti. Olayın tüm sporseverleri yasa boğduğu bir süreçte, Bak'ın duygusal mesajları sektörde büyük yankı uyandırdı. Genç futbolcunun trajik kaybı sporseverleri derinden etkiledi.

BENZER HABER