DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Bakan Bak, Gençlere Müjde Verdi: 'Çok Eğlenecek, Çok Öğreneceksiniz!'

Yaşam 7
Yayınlama: 21 Haziran 2024 Cuma 09:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ücretsiz eğitim ve eğlence fırsatı sunacak olan Gençlik Yaz Okulları'nın bu yıl ilk kez hizmet vereceğini açıkladı. Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Gençlik Yaz Okulu'nun 1 Temmuz'da 81 ilde kapılarını gençlere açacağını müjdeledi.

Bakan Bak, Gençlere Müjde Verdi: 'Çok Eğlenecek, Çok Öğreneceksiniz!'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere harika bir haberle geldi! Ücretsiz eğitim ve eğlence fırsatı sunacak Gençlik Yaz Okulları, 1 Temmuz'da 81 ilde kapılarını açıyor. Gençler, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu dolu bir hafta geçirecekler.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere ücretsiz eğitim ve eğlence fırsatı tanıyacak Gençlik Yaz Okulları'nın bu yıl ilk kez hizmet vereceğini müjdeledi.

ANKARA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu dolu bir haftanın geçeceği GSB Gençlik Yaz Okulu'nun 1 Temmuz itibariyle 81 ilde kapılarını açacağını duyurdu.

Gençlik Kampları'nda olduğu gibi ücretsiz eğitim ve aktivite imkanı sunacak Gençlik Yaz Okulları'nın 1 Temmuz'dan itibaren 81 ilde gençlere kapısını açacağını belirten Bakan Bak, paylaşımına  "Çok eğlenecek, çok öğreneceksiniz gençler... Bekliyoruz!" notunu düştü.

Gençlik merkezlerinde spordan kültür-sanata, el sanatlarından sokak oyunlarına kadar geniş bir yelpazede eğitim ve eğlence imkanı sunulacağını kaydeden Bakan Bak, tatilini daha verimli geçirmek isteyen 11-18 yaş arası tüm evlatları Gençlik Yaz Okulları'na davet etti.

Gençlik Yaz Okulları, gençlere spor, kültür-sanat, el sanatları ve sokak oyunları gibi birçok alanda eğitim ve eğlence imkanı sunacak. Bakan Bak'ın 'Çok eğlenecek, çok öğreneceksiniz gençler... Bekliyoruz!' çağrısıyla başlayacak olan Gençlik Yaz Okulları, 11-18 yaş arası tüm gençleri tatillerini daha keyifli ve verimli geçirmeleri için davet ediyor.

BENZER HABER