DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Hikmet Hacıyev'e 'Azerbaycan’ın Sırları' Kitabı Takdim Edildi

Yaşam 5
Yayınlama: 17 Temmuz 2024 Çarşamba 09:32 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'Azerbaycan’ın Sırları' adlı kitap, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev'e Turkıye'nin Bakü Büyükelçiliği Basın Müşaviri Cihangir İşbilir tarafından takdim edildi. Ziyarette Türkiye ile Azerbaycan arasındaki medya ilişkileri ele alındı. İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan kitap, Türkiye ve Azerbaycan kardeşliği ile Azerbaycan kültürünü anlatıyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Hikmet Hacıyev'e 'Azerbaycan’ın Sırları' Kitabı Takdim Edildi

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Hikmet Hacıyev'e özel bir kitap takdim etti. Türkiye ve Azerbaycan arasındaki yakın ilişkilere vurgu yapan kitap, kardeşlik ve kültürü merkeze alıyor. Müthiş bir ziyaret ve alışverişte bulunulan buluşmada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev'i anlamak için bu kitabı okumak şart!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının yayımladığı "Azerbaycan'ın Sırları" adlı kitap, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev'e takdim edildi.

ANKARA (İGFA) - Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Basın Müşaviri Cihangir İşbilir, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev'i ziyaret etti.

İletişim Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, ziyarette Türkiye ile Azerbaycan arasında medya alanındaki ilişkiler müzakere edildi.

İşbilir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un imzaladığı "Azerbaycan'ın Sırları" kitabını Hacıyev'e takdim ederken, kitabı inceleyen Hacıyev, Altun'a ve İşbilir'e teşekkürlerini iletti.

"Azerbaycan'ın Sırları" kitabında, Türkiye ve Azerbaycan kardeşliği ile Azerbaycan kültürü anlatılıyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın yayımladığı 'Azerbaycan’ın Sırları' adlı kitabın, Hikmet Hacıyev'e takdim edilmesi, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki samimiyetin ve kültürel bağların güçlendiğine işaret ediyor. Ziyarette medya ilişkileri üzerine yapılan görüşmeler, karşılıklı anlayışı ve işbirliğini daha da ileriye taşıyacak nitelikte idi. Kitabın içeriği ise, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluğun yanı sıra, Azerbaycan kültürünü yakından tanımak ve anlamak için önemli bir kaynak olarak öne çıkıyor.

BENZER HABER