DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.10 ₺
STERLIN 44.61 ₺
G.ALTIN 3,005.61 ₺
BTC 69,442.35 $
ETH 2,753.79 $
BİST 8,654.39

Avrupa ile Asya'yı Birbirine Bağlayan 37. Çanakkale Yüzme Yarışı Heyecanı

SporYerelÇanakkale 18
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 11:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Çanakkale Rotary Kulübü ile Wliusa Turizm’in proje ortaklığında gerçekleştirilen ve her yıl düzenlenen 37. Çanakkale Yüzme Yarışı, bu sene de yerli ve yabancı yüzlerce yüzücüyü ağırlayacak. Yarışma, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 'Kulaçlar temiz denizler için' sloganıyla gerçekleştirilecek ve dünyanın en eski yarış rotalarından biri olma özelliği taşıyor.

Avrupa ile Asya'yı Birbirine Bağlayan 37. Çanakkale Yüzme Yarışı Heyecanı

Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlayan 37. Çanakkale Yüzme Yarışı heyecanı tüm spor tutkunlarını heyecanlandırıyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarış, bu sene de yoğun ilgi görmeyi bekliyor. Yerli ve yabancı yüzücüler, Çanakkale'nin tarihi dokusunda eşsiz bir deneyim yaşayacaklar. 30 Ağustos'ta gerçekleştirilecek etkinlik, sportif başarılarla dolu nefes kesen bir gün olacak.

Çanakkale Rotary Kulübü ile Wliusa Turizm’in proje ortaklığında organize edilen ve Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan 37. Çanakkale Yüzme Yarışı, bu yıl da yerli ve yabancı yüzlerce yüzücüye ev sahipliği yapacak.

ÇANAKKALE (İGFA) - Her yıl olduğu gibi bu sene de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, “Kulaçlar temiz denizler için” mottosuyla düzenlenecek olan kıtalar arası organizasyon, dünyanın en eski yarış rotalarından biri olarak kabul ediliyor. Yarışmaya katılacak yerli ve yabancı yüzme tutkunları, Çanakkale’nin tarihi atmosferinde boğazın akıntı sularına meydan okuyacak. Saat 08.00’da Eceabat ilçesi kumsalından başlayacak olan yarış, 6,5 kilometrelik etabın ardından Çanakkale İskele Meydanı’nda sona erecek. Daha sonra dereceye giren sporculara aynı meydanda ödülleri takdim edilecek.

Çanakkale'nin tarihi atmosferinde düzenlenen 37. Çanakkale Yüzme Yarışı, yüzlerce sporcuyu aynı çatı altında buluşturacak. Avrupa ile Asya kıtalarını birbirine bağlayan yarış, sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Eceabat ilçesi kumsalından başlayacak olan yarış, 6,5 kilometrelik parkurun sonunda Çanakkale İskele Meydanı'nda tamamlanacak. Dereceye girecek olan sporcular ise ödüllerini alarak başarılarını taçlandıracaklar.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code