DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde Sertifika Töreni Coşkusu

YaşamYerelBursa 6
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 17:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için sertifika töreni düzenlendi. Sertifika töreninde Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin’in katılımıyla sporcular ödüllerini aldılar.

Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde Sertifika Töreni Coşkusu

Bursa'da Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde düzenlenen sertifika töreni gençler için büyük heyecan yarattı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin'in de katılımıyla gerçekleşen törende genç sporcular başarılarıyla ödüllendirildi. Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü'nün gençlerin sağlıklı alışkanlıklar edinmesi ve sportif faaliyetlerle yetişmesine katkı sağlayan etkinlik, gelecek nesillere umut veriyor.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için faaliyet gösteren Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde sertifika heyecanı yaşandı. Sertifika törenine Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin de katıldı.

BURSA (İGFA) - Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’ndeki sertifika töreni geniş katılımla gerçekleşti.  Sporculara sertifikaları Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin ve Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat verdi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, gençlerin sporla iç içe yetişmesinin önemine vurgu yaparak, yaz boyunca Nilüfer’de de Yaz Spor Okulları düzenleyerek gençlerin tatillerini sporla geçirmelerini sağladıklarını belirtti.

 

Bursa'da bulunan Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sporla iç içe yetişmesini teşvik etmek amacıyla sertifika töreni düzenledi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin'in katılımıyla gerçekleşen etkinlik, gençlerin spora olan ilgisini arttırırken, toplumda sağlıklı yaşamın önemini vurguluyor. Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü'nün bu tür etkinliklerle gençlere destek olması, geleceğe umutla bakılmasını sağlıyor.

BENZER HABER