DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Astrolog Emel'den Vedik Astroloji Atölyesi!

Magazin 8
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 15:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ünlü astrolog Emel Köroğlu, Vedik Astroloji için eğitim vermeye hazırlanıyor. Haftalık atölyede harita çıkarma, burç ve gezegen konumlarını öğrenme, harita okuyabilme ve gezegenlerin anlamlarını öğrenme gibi konular işlenecek. Emel, 'Ruhu ruhuma uyan herkesi bekliyorum' diyerek meraklıları ve sevenleriyle buluşacak.

Astrolog Emel'den Vedik Astroloji Atölyesi!

Ünlü astrolog Emel Köroğlu, Vedik Astroloji için eğitim vermeye hazırlanıyor! Haftalık atölyede harita çıkarma, burç ve gezegen konumlarını öğrenme gibi konular yer alacak. Emel, ruhu ruhuna uyan herkesi bekliyor ve sembolik ücretle katılımcılarını ağırlayacak.

Gündemden düşmeyen astrolog Emel Köroğlu Vedik Astroloji için eğitim vermeye hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı ve DJ C.Duhan Kart için söylediklerinin ard arda gerçekleşmesinden sonra haftanın en medyatik astroloğu olan Emel Köroğlu şimdide Vedik Astroloji İçin bir eğitim vermeye hazırlanıyor 7 Gün sürmesi planlanan atölyede öğrenciler
-Harita Çıkarma -Burç ve gezegen konumlarını öğrenme -Harita Okuyabilme
-Gezegenlerin ve burçların anlamlarını öğrenme  gibi birçok şeyi öğrenecek.
Astrolog Emel Yanlızca ruhu ruhuma uyan herkesi bekliyorum diye not düştü 
 
Astroloji meraklıları ve sevenleri rahatça katılabilsin diye uygun sembolik bir ücret ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.  İletişim için Emel hanımın hesabına göz atabilirsiniz.

@VEDİKASTROLOGEMEL

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı ve DJ C.Duhan Kart için yaptığı isabetli öngörülerle dikkatleri üzerine çeken Emel Köroğlu, şimdi de Vedik Astroloji alanında eğitim atölyesi düzenliyor. Atölyede katılımcılar, temel astroloji kavramlarını öğrenmenin yanı sıra kişisel haritalarını çıkarma ve yorumlama imkanı bulacaklar. Astroloji meraklıları için fırsat niteliğinde olan bu etkinliğe katılmak isteyenler Emel Köroğlu’nun sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçebilirler.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code