DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Aslı Hünel, Eşine Yeni Bir Aslı ile Sürpriz Doğum Günü Partisi Düzenledi

Magazin 11
Yayınlama: 6 Temmuz 2024 Cumartesi 15:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Savaş Fatin Yurtsever, 46. yaş gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte önceki gün kutladı. İstanbul (İGFA) - Ailesi ve sevdiklerine zaman ayırmak ve hayatı kaçırmamak için, geçen hafta itibariyle yaptığı televizyon programından ayrıldığını açıklayan Aslı Hünel, eşi Savaş Fatin Yurtsever'e Aqua Florya'daki Meos Balık'ta sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Aile dostları iş insanı Yalçın Şahin, eşi Gül Şahin, ağabeyi Saruhan Hünel'in de katıldığı doğum günü etkinliğinde renkli görüntüler oluştu. Aslı Hünel,

Aslı Hünel, Eşine Yeni Bir Aslı ile Sürpriz Doğum Günü Partisi Düzenledi

Ünlü şarkıcı Aslı Hünel, eşi Savaş Fatin Yurtsever’in doğum gününü unutulmaz kılmak için sürpriz bir parti düzenledi. Renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşen etkinlikte Aslı Hünel'in yenilenen imajı dikkat çekti.

Savaş Fatin Yurtsever, 46'ncı yaş gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte önceki gün kutladı.

İSTNBUL (İGFA) - Ailesi ve sevdiklerine zaman ayırmak ve hayatı kaçırmamak için, geçen hafta itibariyle yaptığı televizyon programından ayrıldığını açıklayan Aslı Hünel, eşi Savaş Fatin Yurtsever'e Aqua Florya'daki Meos Balık'ta sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. 

Aile dostları iş insanı Yalçın Şahin, eşi Gül Şahin, ağabeyi Saruhan Hünel'in de katıldığı doğum günü etkinliğinde renkli görüntüler oluştu. Aslı Hünel, eşinin doğum günü için saçlarını değiştirerek imajını yenilendiğini belirterek "Eşime yaş gününde farklı bir şey yapmak istedim ve imajımı yenileyerek ona yeni bir Aslı ile sürpriz yaptım" dedi.

Savaş Fatin Yurtsever'in 46. yaş günü kutlaması, Aslı Hünel'in eşine unutamayacağı bir doğum günü hediyesi vermesiyle renklendi. Yenilenen imajı ve sürpriz partiyle Aslı Hünel, eşine unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinliğe katılan aile dostları da renkli görüntülere sahne oldu.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code