DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Asırlık Çınar Evinde İzmit'in Çınarlarına Önemli Seminer Gerçekleşti

YaşamYerelKocaeli 5
Yayınlama: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 17:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Asırlık Çınar Evleri, 50 yaş üstü vatandaşların gün içerisinde çeşitli sosyal etkinlikler yaptığı, hayatın içinde aktif olmaları sağladığı, aynı zamanda eğitimler ve seminerlerde düzenlediği bir merkez olarak faaliyet gösteriyor. Bu kapsamda Kocaeli Barosu’nun destekleri ve Avukat Umutcan Tarcan’ın sunumuyla 'Yaşlı Hukuku ve Yaşlı Hakları' konulu seminer gerçekleşti. Yaşlı Hakları ve Yaşlı Hukuku hakkında kendi merak ettikleri sorul

Asırlık Çınar Evinde İzmit'in Çınarlarına Önemli Seminer Gerçekleşti

İzmit Belediyesi'nin Asırlık Çınar Evleri'nde düzenlenen önemli seminer, yaşlı hakları ve hukuku konularını masaya yatırdı. Avukat Umutcan Tarcan'ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar kendi sorularını sordu ve değerli bilgilerle donandı. İzmitli çınarların buluşma noktası olan ev, yaşlıların aktif kalmasını sağlayan etkinliklerine bir yenisini ekledi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde İzmitli çınarlara hizmet veren Asırlık Çınar Evi Yuvam Akarca Şubesinde Yaşlı Hakları Semineri düzenlendi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Asırlık Çınar Evleri, 50 yaş üstü vatandaşların gün içerisinde çeşitli sosyal etkinlikler yaptığı, hayatın içinde aktif olmaları sağladığı, aynı zamanda eğitimler ve seminerlerde düzenlediği bir merkez olarak faaliyet gösteriyor.  Bu kapsamda Kocaeli Barosu’nun destekleri ve Avukat Umutcan Tarcan’ın sunumuyla Yaşlı Hukuku ve Yaşlı Hakları konulu seminer gerçekleşti.  

MERAK ETTİKLERİ SORULARI SORDULAR

Yaşlı Hakları ve Yaşlı Hukuku hakkında kendi merak ettikleri soruları da soran katılımcıların sorularını tek tek cevaplayan Av. Umutcan Tarcan’a gün sonunda katılımcıların kendi el emeği olan hediye takdim edildi.

İzmit Belediyesi'nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Asırlık Çınar Evleri, İzmitli yaşlılara değerli hizmetler sunmaya devam ediyor. Hukuk alanında uzman konuklarla gerçekleştirilen seminerler, yaşlı bireylerin hakları ve hukuku konularında bilinçlenmelerini sağlıyor. Katılımcılar, merak ettikleri soruları rahatça sorma imkanı buldukları etkinliklerde, bilgi ve deneyimlerini artırarak kendilerini geliştirebiliyorlar.

BENZER HABER