DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Asena'dan Müzikseverlere Büyük Sürpriz: 'Şeytan Tüyü' Şarkısı ve İddialı Klip ile Göz Kamaştırıyor!

Magazin 5
Yayınlama: 12 Temmuz 2024 Cuma 15:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Asena, 8 yıl önce mutlu bir evlilik yaparak kendini nadasa çeken; şarkıcılık hayalini yepyeni bir formatla gerçekleştirme kararı aldı. Şarkıcının 'Şeytan Tüyü' isimli şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlandığı ve klibi ile de müzikseverlere sürpriz yapacağı belirtiliyor. Almanya'da başarılı bir iş hayatı olan Asena, eşinin de desteğiyle uzun zamandır hayalini kurduğu müzik projesine ilk adımı atan isim olarak dikkat çekiyor.

Asena'dan Müzikseverlere Büyük Sürpriz: 'Şeytan Tüyü' Şarkısı ve İddialı Klip ile Göz Kamaştırıyor!

Ünlü şarkıcı Asena'nın müzik dünyasına iddialı bir giriş yapmak için hazırlandığı büyük sürprizi! Almanya'da başarılı bir iş hayatı sürdüren Asena, şarkıcılık hayalini gerçekleştirmek üzere harekete geçti. 'Şeytan Tüyü' şarkısı ve muhteşem klibiyle göz kamaştıran Asena, müzikseverler için unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

8 yıl önce mutlu bir evlilik yaparak kendini nadasa çeken Asena, şarkıcılık hayalini yepyeni bir formatla gerçekleştirmek için adımını attı.

İSTANBUL (İGFA) - Sözü ve müziği Çağla Kurt’a, Almanya’da yapılan aranjesi Selçuk Şahin’e ait olan ‘Şeytan Tüyü’ isimli şarkıyla iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanan Asena, klibi ile de müzikseverlere ters köşe yapacak. Almanya’da başarılı bir iş hayatı sürdüren Asena eşinin de desteğini alıp, uzun zamandır hayalini kurduğu projesi için ilk adım olarak seslendirdiği şarkıya Ankara’da bulunan Sarnıç Fotoğraf Plato’sunda Halil Güzel’in yönetmenliğinde muhteşem bir klip çekti.

Dans ederken bıraktığı sahnelere bu kez sesiyle geri dönüş yapmaya hazırlanan Asena duygularını şöyle ifade etti; ‘En büyük hayalim bir gün sesimle dansımı evlendirmekti.Bu evlilikten doğan çocuğun adını da ‘Asena Show’ koymaktı. Şimdi bu hayalim için ilk adımı attım. Şarkımı ve klibimi sizlerin beğenisine sundum. Kıbrıs ve Türki Devletleri başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde sahne almaya hazırlanan Asena, 2 saatlik sahne showunu müzisyenleri ve dansçılarıyla birlikte büyük bir titizlikle tamamladı.

Asena'nın hayalini gerçekleştirmek için attığı cesur adım, müzik dünyasına heyecan ve renk katmaya hazırlanıyor. Sözleri ve müziği Çağla Kurt'a, aranjmanı Selçuk Şahin'e ait olan 'Şeytan Tüyü' isimli şarkı, Asena'nın duygularını yansıtan bir eser olarak dikkat çekiyor. Klibin Halil Güzel yönetmenliğinde çekilmesi ise projenin profesyonel ve kaliteli bir şekilde hayata geçirildiğinin bir göstergesi olarak nitelendiriliyor. Asena'nın müzik tutkusuna ve performansına duyduğu tutku, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya aday görünüyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code