DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Antikacılar, Mevlana Mahallesi'nde Unutulmaz Bir Buluşmaya Hazırlanıyor

YaşamYerelKayseri 5
Yayınlama: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 17:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kurulduğu günden bu yana yoğun ilgiyle takip edilen ve geçen ay ilk kez Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde taşınan Antika Pazarı, geçmişe duyulan özlemin giderildiği imkan ve ortamlar sunuyor. Daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla taşındığı yeni yerinde nostalji meraklılarına renkli seçenekler sunan Antika Pazarında halı, kilim ve seccadelerden tesbihe, saat, para ve puldan nostaljik ev eşyalarına kadar binlerce ürün satışa sunuluyor. Kayseri’den olduğu kadar Türkiye’nin değişik bölgelerinden antika satıcıları

Antikacılar, Mevlana Mahallesi'nde Unutulmaz Bir Buluşmaya Hazırlanıyor

Kayseri'nin tarihi Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde, haftalık Antika Pazarı buluşmaları, şehrin antika meraklıları için ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Halı, kilim, seccade, tesbih, saat ve nostaljik ev eşyaları gibi birbirinden özel ürünlerin yer aldığı bu renkli etkinlik, Katılımcılara nostaljik bir yolculuk vaat ediyor. Binlerce ziyaretçinin ilgi gösterdiği ve farklı bölgelerden satıcıların bir araya geldiği Antika Pazarı, tarih ve kültür meraklıları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu eşsiz buluşma, Talas ve Kayseri halkını 11 Ağustos Pazar günü unutulmaz anılarla buluşturacak.

Kurulduğu günden bu yana yoğun ilgiyle takip edilen ve geçen ay ilk kez Mevlana Mahallesi Pazar Yerine taşınan Antika Pazarı, geçmişe duyulan özlemin giderildiği imkan ve ortamlar sunuyor.

KAYSERİ (İGFA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Kayseri’ye kazandırdığı ekonomiye dayalı önemli kültür-sanat etkinliklerinden birisi olan Antika Pazarı, 2019 yılında tarihi Harman Meydanında başlayan yolculuğunu Mevlana Mahallesi Pazar yerinde sürdürüyor.

Daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla taşındığı yeni yerinde nostalji meraklılarına renkli seçenekler sunan Antika Pazarında halı, kilim ve seccadelerden tesbihe, saat, para ve puldan nostaljik ev eşyalarına kadar binlerce ürün satışa sunuluyor. Kayseri’den olduğu kadar Türkiye’nin değişik bölgelerinden antika satıcılarının da ilgi gösterdiği Antika Pazarı, şehrin en dikkat çeken sosyo-kültürel etkinlikleri arasında yer alıyor.

 Her ayın ikinci pazar günü kurulması gelenek haline gelen Antika Pazarı, 11 Ağustos Pazar günü yine Talas ve Kayseri halkına farklı bir gün yaşatacak.

Kayseri'nin en gözde etkinliklerinden biri olan Antika Pazarı, şehrin tarihine ve kültürüne ışık tutan bir buluşma noktası haline gelmiştir. Mevlana Mahallesi'nde düzenlenen bu renkli etkinlik, hem yerel halkın hem de Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Antika tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Pazar, herkesi nostaljik bir yolculuğa çıkarmaya davet etmektedir. Katılımcıların büyük bir heyecanla beklediği 11 Ağustos'taki buluşmada, Talas ve Kayseri halkı unutulmaz anılarla dolu bir gün geçirecek.

BENZER HABER